سیر سیاه

نوسینده دکتر فرزاد روشن ضمیر آردایت رژیم آنلاین تخصصی rdiet.ir

طرز تهیه سیر سیاه  طرز تهیه سیر سیاه در منزلهمچنین این نوع سیر می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید در بدن کمک کند، که به نوبه خود خطر بروز بیماری های قلبی را کاهش می دهد. طی این روند سیر را بین ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری میکنند. طلای سیاه OAB معجزه سلامتی سیر سیاه از فرآیند تخمیر سیر سفید تحت دما و رطوبت کنترل شده و بدون هیچ گونه مواد شیمیایی و صنعتی به دست می آید که در این فرآیند آنتی اکسیدان ان چند برابر میشود.سیر سیاه به دست آمده طعمی غنی و بافتی نرم و شکلاتی داشته و مزه ای دلپذیر و ترش و شیرین دارد در این فرآیند تولید این محصول،بوی سیر از بین رفته و این ماده غذایی سودمند را برای استفاده روزمره مناسب مینماید.این سیر نرم و ژله ای و خوش طعم را میتوانید با غذا یا با نان میل کنید.

 

بر اساس مطالعاتی که روی سیر سیاه انجام شده بهدلیل تغییراتی که در روند تخمیر روی آن اتفاق میافتد در مقایسه با سیر سفید معمولی بر خواص آنتیاکسیدانی، ضدسرطانی، ضددیابت و ضدالتهاب آن افزوده میشود. یکی از مهم ترین خواص این فرآورده در پیشگیری و درمان سرطان است. در واقع دلیل پر طرفدار بودن این نوع از سیر به همین موارد ذکر شده بر می گردد.

برچسب‌هادستگاه تخمیر سیر سیاهسیر سیاه برای لاغری نی نی سایتسیر سیاه دکتر بیز برای زود انزالی نی نی سایتسیر سیاه دکتر بیز برای لاغری نی نی سایتسیر سیاه دکتر بیز دیجی کالاسیر سیاه دکتر بیز نی نی سایتسیر سیاه را از کجا بخریم نی نی سایتسیر سیاه و زودانزالی نی نی سایتطریقه مصرف سیر سیاه برای درمان زود انزالیطریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیز برای زود انزالیعوارض سیر سیاهقرص سیر سیاهقیمت قرص سیر سیاهنحوه مصرف سیر سیاه برای زود انزالینحوه مصرف سیر سیاه برای لاغری

سیر سیاه، در واقع همان سیر خام تازه ای است که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته است. در این پژوهش ما به معرفی و بررسی برخی از خواص سیر سیاه می پردازیم. افزایش شاخصه ترکیبات زیست فعالی سیر سیاه در مقایسه با سیر تازه به تغییرات آن در خواص فیزیکوشیمیایی نسبت داده می شودو مطالعاتی مربوط به یافته های اساسی سیر سیاه، از جمله تولید آن، فعالیت زیستی و کاربردهای آن انجام شده است.

 

این تبدیل از آن جهت اهمیت دارد که باعث میشود سیر سیاه ضمن حفظ خواص سیر معمولی، خواص بسیار بیشتری نیز نسبت به آن ارائه کند. با اینکه سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه، ترکیب فعال آلیسین کمتری دارد، اما میزان بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید آن از سیر خام تازه بیشتر است.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر مقاله سیر سیاه (black-garlic)-معرفی جامع و خواص شگفت انگیز را مطالعه فرمایید . به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دکتر سعید مرادیپور متخصص تغذیه با اشاره به خواص “سیر سیاه” اظهار کرد: با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه میکنیم این ماده ارزشمند را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش میدهد.

 

به گزارش گروه روی خط رسانههای خبرگزاری برنا؛ دکتر سعید مرادیپور متخصص تغذیه با اشاره به خواص “سیر سیاه” اظهار کرد: با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه می کنیم این ماده ارزشمند را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش می دهد.

 

کارشناسان مواد غذایی می گویند: سیر سیاه به عنوان یک عامل مهم چربی سوز و کاهش وزن شناخته می شود و اثرات درمانی زیادی از جمله ضد سرطان، ضد چاقی، سیستم ایمنی بدن، هیپولیپیدمی، آنتی اکسیدان، محافظت کننده سلولهای کبدی و اثرات محافظت کننده عصبی در چند دهه گذشته از سیر سیاه گزارش شده است. شواهدی مبنی بر اثرات درمانی سیر سیاه از جمله ضد سرطان، ضد چاقی، سیستم ایمنی بدن، هیپولیپیدمی، آنتی اکسیدان، محافظت کننده سلولهای کبدی و اثرات محافظت کننده عصبی در چند دهه گذشته گزارش شده است؛ سیر سیاه به عنوان یک عامل مهم چربی سوز و کاهش وزن شناخته می شود.

 

شواهد رو به رشدی که نشان دهنده اثرات درمانی سیر سیاه از جمله ضد سرطان ، ضد چاقی ، سیستم ایمنی بدن ، هیپولیپیدمی ، آنتی اکسیدان ، محافظت کننده سلولهای کبدی و محافظت کننده عصبی هستند ، در چند دهه گذشته گزارش شده است. شواهد رو به رشدی که نشان دهنده اثرات درمانی سیر سیاه از جمله ضد سرطان ، ضد چاقی ، سیستم ایمنی بدن ، هیپولیپیدمی ، آنتی اکسیدان ، محافظت کننده سلولهای کبدی و محافظت کننده عصبی هستند ، در چند دهه گذشته گزارش شده است.

 

سیر سیاه دارای خواص دارویی دیگری نیزشامل ضد آلرژی، ضد دیابت، ضد التهاب، ضد چاقی وهیپولیپیدمی وبهبود عملکرد کبد و سیتم عصبی می باشد. در این مطلب در مورد خواص عالی سیر سیاه می خوانید. البته در طی سالیان اخیر مورد توجه بیشتری قرار گرفته است. سیر سیاه به دلیل خوش طعم بودن و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی ، با رشد چشمگیر تقاضای مصرف در طی سالهای اخیر به یکی از معروف ترین و برجسته ترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شده است.

 

هنگامی که سیر تحت تخمیر قرار می گیرد ، نه تنها خصوصیات فیزیولوژیکی سیر تغییر می یابد ، بلکه غلظت ترکیبات فعال زیستی نیز بهبود می یابد در نتیجه ، سیر سیاه از بافت الاستیک و جویدنی و همچنین طعم شیرین و بدون عطر و طعم اهمی سیر برخوردار است . آلیسین مولفه زیستی فعال اصلی در سیر است که با خرد کردن سیر خام تولید می شود .

 

علاوه بر این ، سیر سیاه در بهبود روند تولید و همچنین نوآوری محصولات جدید پردازش سیر سیاه توجه مصرف کننده را به خود جلب کرده است. احتمالا بسیاری از افراد تصور می کنند که تهیه این نوع سیر به یک پدیده جدید است، اما جالب است بدانید که سیر سیاه قرن هاست که وجود دارد و مورد استفاده قرار می گیرد.

 

افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است، با خوردن این خوراکی، سیستم دفاعی بدن خود را تقویت می کنند؛ مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن قرنهاست که سیر سیاه را به عنوان یک غذای سنتی تولید مورد استفاده قرار می دهند. سیر سیاه سالهای زیادی است که در کشورهای کره شمالی، ژاپن، تایلند و در 10سال اخیر در تایوان و سایر کشورها مصرف آن رواج پیدا کرده و در تعدادی از کشورها بهعنوان مادهای سلامتبخش شناخته شده است.

 

پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا میکند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه میشود. این فرآیند در محفظه ای که دمای آن در حالت کنترل (90-60 درجه سانتیگراد) تحت رطوبت (90-70%) در دوره زمانی حداقل 30 روزه تحت تاثیر واکنش های غیر آنزیمی و اکسیداسیون فنل ها تخمیر می گردد.

 

سیر سیاه از تخمیر سیر سفید در دما و رطوبت مشخص و بدون استفاده از هیچگونه افزدونی حاصل میشود. شاید اکثر شما تنها با سیر سفید آشنا هستید و برای اولین بار است که نام سیر سیاه را می شنوید ، سیر تیره رنگی که مثل سیر سفید خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد. با مطالعه موارد بالا دیدید که برای کاهش وزن و لاغری تنها استفاده از هیچ گونه دارو و رژیم لاغری نمی تواند برای شما کارایی داشته باشد.

 

5سیستم دفاعی را بهبود می بخشد اگر خیلی زود بیمار می شوید به دلیل سیستم ایمنی ضعیف بدن است اما با خوردن سیر سیاه مقابل ویروسها و باکتریها بیاستید. مطالعات نشان می دهد ؛ این ماده برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای نیز می تواند مفید باشد و خاصیت انرژی زایی دارد و افرادی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است، با خوردن این خوراکی، می توانند سیستم دفاعی بدن خود را تقویت کنند.

 

این فراورده خاصیت انرژی زایی دارد و معمولاً از آن به عنوان چاشنی و طعم دهنده در غذاها استفاده میشود. به گفته متخصصان تغذیه ، سیر سیاه تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری می کند و در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است. می تواند تا حدی از پیری زودرس نیز جلوگیری کند؛ مطالعات نشان می دهد در پیشگیری و درمان بیماریهای تنفسی و آسم، کاهش استرس، سرماخوردگی، آلرژی و سرطان نیز مؤثر است.

 

گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابههای انرژی زا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده میشود. از طعم منحصر به فرد و بافت نرم و ترش و شیرین این سوپر فود لذت ببرید.بهترین جایگزین انواع سیر ترشی هاست که میتوانید بدون در نظر گرفتن بوی سیر از این طلای سیاه استفاده کنید.

 

همچنین به راحتی در تهیه انواع غذاها،سوپ ها بر روی سالادها به صورت حبه یا له شده استفاده کنید.سیر سیاه دارای طعم و عطر عالی بوده و به عنوان چاشنی لذیذ مورد استفاده است. سیر سیاه مستقیماً از سیر معمولی تولید شده و ترکیب شیمیایی خاصی در این تبدیل مورد استفاده قرار نمیگیرد. آلیل سیستین تولید می شود. سیر سیاه نیز می تواند همان اثرات محافظتی برای قلب را به همراه داشته باشد.

 

افزایش می یابد و درنیتجه اثرات مثبت آن نیز در مقایسه با سیر خام به میزان چشم گیری افزایش پیدا می کند. پس از طی مراحل فرآوری، سیر حالت ژله ای پیدا می کند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می شود. از جمله مضرات سیر سیاه ،آسیب به کبد ، حالت تهوع ، استفراغ و سوزش معده ، اسهال ، تشدید خونریزی ، کاهش زیاد فشار خون ، مشکلات مربوط به معده است.

 

3کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند. تکه های سیر را می توانید صبحانه با نان بخورید. شما می توانید برای مصرف 1 تا 3 بوته را روزانه با شکم خالی یا در وعده های صبحانه خود با نان میل کنید بهتر است این طلای سیاه را قبل از استراحت مصرف نکنید چون به دلیل خاصیت انرژی زای که دارد موجب بی خوابی شود.

 

چنانچه قصد خرید سیر سیاه را دارید و این سوال برای شما پیش آمده است که سیر سیاه را از کجا بخریم در این پست با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در خصوص خرید سیر سیاه به شما ارائه کنیم.بی شک کانالهای ارتباطی زیادی برای خرید سیر سیاه وجود دارد و شما می توانید این محصول را از فروشگاه های خرید حضوری و پیج های اینستاگرام و فروشگاه های اینترنتی تهیه کنید.

 

استفاده از سیر برای لاغری به این گونه است که به هنگام ناشتا و پیش از میان بودن صبحانه یک حبه از سیر سیاه را میل می کنید و نیم ساعت بعد میتوانید صبحانه خود را میل کنید. این فرآورده غذایی از قرن ها پیش توسط کره ای ها، ژاپنی ها و تایلندی ها مصرف می شده است.

 

سیر سیاه به دلیل داشتن مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها، می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز مشکلاتی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. محققان معتقدند پلی فنل ها وفلاونویید ها، S-allylcysteine وآمینو اسیدهای دیگری که بر اثر حرارت دادن در این ماده افزایش پیدا می کند، می تواند بر روی کاهش تومورهای سرطانی و مرگ سلولی (در سلول های سرطانی) تأثیر داشته باشد.

 

سیر را می توان در تمام آشپزخانه ها پیدا کرد و تقریبا همه ما با طعم و عطر قوی آن آشنا هستیم. متخصصان تغذیه با اشاره به خواص متعدد سیر و افزایش چند برابری این خواص در سیر سیاه می گویند: با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه می شود این ماده ارزشمند در رژیم غذایی گنجانده شود چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش می دهد.

 

تهران- الکوثر: دکتر سعید مرادیپور متخصص تغذیه با اشاره به خواص “سیر سیاه ” اظهار کرد: با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه میکنیم این ماده ارزشمند را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش میدهد.

 

سیر سیاه نمیتواند به تنهایی برای تمامی بیماریها و مشکلات بدن معجزه کند،اما چیزی که مشخص است، خواص بی نظیر این ماده غذایی است که با مصرف مستمر آن میتوان به آنها دست پیدا کرد. طی این فرآیند، رنگ سیر سیاه شده و طعم آن شیرین و بافت ژلهای پیدا میکند.

 

طی این روند سیر را بین ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری میکنند. سیر سیاه یک ماده غذایی کاربردی است که از سیر تازه (Allium sativum L.) تولید می شود و از طریق تخمیر سیر کامل یا پالپ های پوست کنده شده در محفظه ای انجام می شود که دمای آن بین (۶۰-۹۰ درجه سانتیگراد) و رطوبت آن (۷۰-۹۰٪) تنظیم شده و در یک دوره زمانی ۳۰ تا ۹۰ روزه آماده می شود .

 

سیر سیاه فراورده ای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه میشود. در خوردن سیر سیاه احتیاط کنید. اما چنانچه در وعده شام نیز از سیر سیاه پس از غذا استفاده کنید این امر میتواند فرآیند درمان شما را کمی تسریع ببخشد. سیر سیاه می تواند به بهبود سلامت کبد شما کمک کند. سیر سیاه باعث حف جوانی، زیبایی پوستف سلامت بدن و مقاومت بدن در مقابل بیماری ها می شود.

 

توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی می شود ، بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه می شود. سیر سیاه دارای مقادیر فراوانی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند پلیفنلها، فلاونوئیدها، مشتقات تتراهیدروــ کاربولین و ترکیبات ارگانوسولفور در مقایسه با سیر تازه است؛ توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه نیز می شود.

 

همچنین بافت و طعم آن ها نیز تغییر می کند و از سیر خام معمولی نرم تر و شیرین تر می شوند. بیشتر ما از خواص سیر خام تازه برای بهبود سلامت قلب اطلاع داریم. میزان بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید آن از سیر خام تازه بیشتر است.

 

در ادامه با گومگ همراه باشید تا بیشتر با خواص سیر سیاه آشنا شویم. بسیاری از مطالعات نشان می دهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. سیر سیاه را در رژیم غذایی تان بگنجانید تا خواص آن را از دست ندهید ریشه پیدایش سیر سیاه کاملا مشخص نیست برای همین ما تنها به بیان فواید آن بسنده می کنیم.

 

دسته‌ها بلاگ