8 نوع بهترین دانه قهوه: راهنمای خرید قهوه در ایران

آه، قهوه: نوشیدنی‌ای که بیشتر ایتالیایی‌ها بلافاصله بعد از آب مصرف می‌کنند، نوشیدنی که هر روز نمی‌توانیم بدون آن بنوشیم. در صبحانه، در طول استراحت در بار یا در پایان یک وعده غذایی: قهوه دیگر فقط نوشیدنی نیست، بلکه یک سنت واقعی، یک آیین است. آنقدر که عباراتی مانند “آیا برای یک قهوه بیرون می رویم؟” به درستی وارد زبان روزمره ما شده اند و معنایی بسیار گسترده تر از معنای تحت اللفظی دارند.

بنابراین، در اینجا، انتخاب بهترین دانه قهوه تصمیم بسیار مهمی است. در واقع، همیشه آسان نیست که همه را به توافق برسانید: کسانی هستند که قهوه با طعم قوی تر را ترجیح می دهند، در حالی که آن ها به دنبال طعمی ملایم تر و فراگیرتر هستند. برای کمک به شما در این انتخاب، تصمیم گرفتیم در این مقاله 8 دانه بهترین قهوه موجود در بازار را گردآوری کنیم، دانه هایی که فوراً از نظر طعم، کیفیت و همچنین قیمت توجه را به خود جلب می کنند.

1. دانه های قهوه Pellini Espresso Bar n.82 lively

قهوه اسپرسو پلینی از شور و اشتیاق تاریخی این خانواده ورونی برای برشته کردن زاده شد، که در طول سال ها شهرت محکم و مشتریان قابل اعتمادی را ایجاد کرده است. این قهوه در دانه‌های «اسپرسو بار» تعریف شده و از قبل برشته شده است، طعم بسیار پررنگی دارد و برای کسانی که عاشق طعمی شدید اما نه بیش از حد تلخ هستند، تعیین کننده است. برای لذت بردن از آن هم بدون شکر و هم شیرین شده مناسب است، حتی اگر در نسخه اول مطمئناً قابل توجه تر باشد. همانطور که از بسته بندی نشان می دهد، کرمی عالی دارد، به طوری که عملاً همان چیزی است که معمولاً در بار مصرف می شود. تنها نقص می تواند قیمت باشد: معمولاً حدود 20 یورو به ازای هر کیلوگرم است، اما با پیشنهاداتی که گاهی در آمازون ظاهر می شود، می توان آن را با تخفیف یافت.

2. دانه های قهوه بوربن آبی با کیفیت

مطمئناً یکی از بهترین دانه های قهوه از نظر ارزش پولی است: در آمازون، 3 بسته 1 کیلوگرمی هر کدام کمی بیش از 20 یورو قیمت دارد که هزینه بسیار خوبی است. این قهوه مخصوصاً به دلیل مزه‌ای فراگیر و شدید و همچنین کرمی بودن آن مورد استقبال قرار می‌گیرد. پس از چشیدن طعم آن کمی شیرین در کام باقی می ماند که ماندگاری طولانی دارد. به طور خلاصه: قهوه ای است که می تواند با بسیاری از بارها رقابت کند! برای اطمینان از اینکه با گذشت زمان عطر و بوی خاص خود را از دست نمی دهد و کیفیت خود را حفظ می کند، توصیه می شود آن را در یک ظرف پلاستیکی بدون هوا و احتمالاً در یخچال نگهداری کنید.

3. Lavazza Espresso دانه های قهوه قرمز با کیفیت

Lavazza یکی از محبوب ترین شرکت های قهوه در کشور ما است، اما محبوبیت خاصی در بین دوستداران نوشیدنی ندارد، که ما به آنها پیشنهاد می کنیم در نهایت به یک محصول رده بالا روی آورند. در هر صورت، این دانه قهوه را به دو دلیل اصلی به همه کسانی که مجبور به استفاده صرفاً خانگی هستند توصیه می کنیم: اول اینکه یکی از ارزان ترین راه حل های موجود در بازار است، دومی به دلیل استفاده خاص آن. رایحه، لطیف، از ترکیب 100% عربیکا ساخته شده است. در واقع، اگر به تلخی قهوه علاقه خاصی ندارید، طعم ملایم آن می تواند جایگزین معتبری باشد.

4. دانه های قهوه Caffè Corsini Compagnia dell’Arabica معطر و پر بدن

مخلوط عربیکا، همانطور که قبلاً گفتیم، به ویژه مورد استقبال قرار می گیرد زیرا طعم تلخی در دهان باقی نمی گذارد و طعم بسیار لطیفی نسبت به سایر مخلوط ها دارد. این دانه های قهوه کافه کورسینی متراکم و پر بدن هستند و حالت خامه ای و قوام عالی دارند. این قهوه با طعمی گرد، با رایحه کاکائویی بسیار موجود است. از لحظه باز کردن بسته تا آسیاب، رایحه ای شگفت انگیز در خانه منتشر می شود. ارزش پولی نیز عالی است، در واقع هزینه این دانه قهوه معمولاً حدود 9 یورو در هر بسته است.

5. Caffè Vergnano 1882 دانه های قهوه Antica Bottega

این اسپرسو در نقطه مناسب کرمی است، خاصیت ارتجاعی خوبی دارد و رنگی بسیار جذاب دارد. طعم قوی، شدید، اما مطمئناً متعادل، با نت ملایم کاکائویی است که در حین مزه کردن ظاهر می شود و همچنین در عطر آن مشخص می شود. اگر عاشق یک قهوه غلیظ هستید، بدون تلخی بیش از حد مزه، که اغلب می تواند در دهان ناخوشایند باشد، انتخاب مناسبی برای شماست. برای استخراج بهینه از این دانه‌های قهوه، توصیه می‌شود به دمای بیرونی توجه ویژه‌ای داشته باشید: اگر هوا به‌ویژه گرم است، زمان گرم شدن دستگاه قهوه‌ساز باید کاهش یابد تا نتیجه بهینه به دست آید.

6. دانه های قهوه اسپرسو کلاسیک کیمبو

داستان کیمبو داستان یک قهوه ناپلی است که می تواند تمام گرمای شهر ناپل را در یک طعم پخش کند. با قیمت کمی بالاتر از میانگین سایرین (ما در مورد 18 یورو به ازای هر کیلوگرم صحبت می کنیم)، اما در عین حال می تواند نتیجه ای پرپشت تر و خوشمزه تر و کمی کاراملی را به دست آورد. طعم آن نرم است، حتی اگر خیلی ماندگار نباشد، و کرمی بودن آن نیز دلپذیر است. این دانه‌های قهوه احتمالاً همان دانه‌ای است که می‌تواند برشته کردن قاطع اسپرسوی ایتالیایی را که تمام دنیا عملاً به آن حسادت می‌کنند، بهتر تقویت کند.

7. دانه قهوه بو داده استارباکس بلوند اسپرسو

استارباکس یکی از شناخته‌شده‌ترین قهوه‌های زنجیره‌ای در جهان است: اخیراً در کشور ما نیز، به‌ویژه در میلان، فروشگاهی افتتاح کرده است، اما می‌توان ترکیب‌های قهوه آن را به صورت آنلاین پیدا کرد. طعم این دانه قهوه تعیین کننده است اما نه خیلی قوی: ما آن را پیشنهاد می کنیم به خصوص اگر از عاشقان قهوه آمریکایی هستید که طعمی شیرین و آجیلی در کام باقی می گذارد، نه اصلا تلخ. واضح است که با اسپرسو ایتالیایی متفاوت است: بدن بسیار کمتری دارد، برای کسانی که عادت به نوشیدن قهوه بدون شکر دارند، یا کسانی که به دنبال طعمی کمتر از حد معمول هستند، مناسب است، اما برای کسانی که عادت به نوشیدن قهوه ای شدید دارند، بسیار ناامیدکننده است. قهوه تعیین کننده.

8. حصیر قهوه چهارم

برای خواستن ترین کام ها، در اینجا یک قهوه Salento با کیفیت بالا، قوی و رنده شده وجود دارد. برای تهیه قهوه معروف سالنتو با یخ و شربت بادام مناسب است و همچنین برای مصرف روزانه نیز مناسب است. هیچ چیز برای مشهورترین شرکت ها حسادت نمی کند، زیرا محصولی قابل تقدیر و صنعتگر است. اگرچه طعم آن به ویژه قوی است، اما هنگام چشیدن هرگز زیاده روی نمی کند، بلکه همیشه متعادل و دلپذیر است. بدنه و کفی که روی سطح ایجاد می شود عالی است. یک محصول معتبر، حتی اگر به طور خاص شناخته شده نباشد، که طعم ایتالیایی واقعی را تقویت می کند.

منبع : https://espressomaker.ir/

ایندکسر