بادام کوکی ها دستور العمل

یک چینی کوکی بادام است که من را ساخته اند نرمتر در بافت با تشکر از سحر و جادو از شکر قهوه ای.

دبستان زمان: 15 دقیقه | زمان پخت: 12 دقیقه

باعث می شود

16-18 کوکی ها

مواد تشکیل دهنده

  • 185 گرم کره بدون نمک در دمای اتاق
  • 105 گرم شکر قهوه ای روشن
  • 60 گرم شکر کاستور
  • 1 تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • 220g آرد ساده
  • 30 گرم بادام زمینی
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • دانه های کنجد سفید برای پوشش
  • پرک بادام برای تزیین

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 160C/140C فن/گاز 3.
  2. کرم کره و قند تا به خوبی مخلوط. ترکیب تخم مرغ و عصاره بادام سپس آرد, بادام زمینی, جوش شیرین و نمک. خمیر باید صاف و به خوبی مخلوط.
  3. شکل خمیر به توپ به اندازه یک توپ گلف و رول آنها را در دانه های کنجد به پوشش آنها.
  4. فضای آنها را در حدود 7 سانتی متر از هم بر روی یک ورق پخت. بالا هر توپ با چند پرک بادام.
  5. پخت به مدت 12 دقیقه. ترک کوکی ها به استراحت بر روی ورق پخت به مدت پنج دقیقه و سپس اجازه می دهد تا خنک در قفسه.

دستور از کوکی عشق توسط ژان Hwang Carrant (Hardie Grant £7.99)

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im