مارچوبه و گسترده لوبیا, سالاد با جوانه کلم بروکلی و ریکوتا دستور

تلگراف | No comments

یکs آن را کمی در اوایل فصل منجمد لوبیا پهن هستند خوب برای استفاده از این ریکوتا سالاد. نگه داشتن پوست در اگر آنها کوچک است اما برای آنهایی که بزرگتر بهتر است به رنگ پریده و آنها را در آب جوش به مدت یک دقیقه و لغزش پوسته ،

دبستان زمان: 10 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • 25ml سرکه شراب سفید
  • 100 میلی لیتر روغن زیتون
  • 150 گرم podded گسترده لوبیا
  • 16 نیزه مارچوبه چوبی به پایان می رسد حذف شده
  • 250 گرم جوانه کلم بروکلی
  • 300 گرم ریکوتا (من دوست دارم Westcombe لبنی را ریکوتا)
  • مزه از 1 unwaxed لیمو

روش

  1. با هم مخلوط خردل دیژون و سرکه و سپس به تدریج ماهوت پاک کن زدن در روغن زیتون به سرکه بریزید.
  2. بلانک سبزیجات به طور جداگانه در یک ظرف آب شور تا زمانی که فقط پخته شده. چک کنید پس از چند دقیقه به صورت گسترده لوبیا و بعد از چهار دقیقه برای مارچوبه و کلم بروکلی.
  3. تخلیه چاه و بازی شیر یا خط در سرکه بریزید (آنها را جذب می کند بهتر است در حالی که هنوز گرم). اگر شما می خواهید به لغزش لوبیا را از خود خاکستری پوسته (یک بیت از یک رنج آوری فرایند) برای اولین بار refresh آنها را زیر آب سرد و به آرامی فشار هر یک از آن پوست است. گرم آنها را برای یک دقیقه در آب جوش و سپس تخلیه دوباره و بازی شیر یا خط آنها را با گرم سبزیجات. کنار گذاشته تا خنک شود.
  4. انتقال سبزیجات به یک دیس نقطه با تکه های ریکوتا و پراکنده با لیمو. خدمت در درجه حرارت اتاق.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>