زغال اخته کیک با بادام و دارچین دستور

تلگراف | No comments

در خدمت

Eight

مواد تشکیل دهنده

  • 100 گرم بادام زمینی
  • 110 گرم آرد ساده
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1½ قاشق چایخوری دارچین
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • 165g کره بدون نمک در دمای اتاق
  • 115 گرم شکر قهوه ای نرم
  • 55 گرم قند به علاوه اضافی 3 tbsb
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری وانیل طبیعی عصاره
  • 300 گرم زغال اخته

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 190C/دمای 170 درجه سانتی گراد فن/گاز 5. گریس 23cm شیاردار ترش قلع یا دور کیک قلع است.
  2. ماهوت پاک کن زدن با هم بادام آرد ساده و آرد و بکینگ پودر و دارچین و نمک را در یک کاسه.
  3. با استفاده از همزن برقی و کاسه جداگانه, ضرب و شتم, کره, شکر قهوه ای و 55 گرم از شکر را با هم روی متوسط به بالا تا نور فوق العاده و کرکی سه تا چهار دقیقه است.
  4. خراش به پایین طرف کاسه. با میکسر در رسانه اضافه کردن تخم مرغ ها را در یک زمان ضرب و شتم تا زمانی که هر یک گنجانیده شده است و سپس اضافه کردن وانیل. افزایش سرعت متوسط به بالا و ضرب و شتم تا زمانی که مخلوط رنگ پریده و تقریبا دو برابر در دوره چهار تا پنج دقیقه است. ریختن (فولد) در بادام مخلوط تا زمانی که هیچ لکه های خشک باقی می ماند. به آرامی اضافه کردن 225g از زغال اخته با دست مطمئن شوید که شما لازم نیست کاملا smush آنها.
  5. انتقال خمیر به قلع ترش و با استفاده از یک کاردک یا پشت قاشق صاف بالا. نم نم باقی مانده زغال اخته و سه قاشق غذاخوری شکر و پخت تا کیک عمیقا طلایی قهوه ای و نیش ترمزی میزند به دور از لبه های کمی 30-35 دقیقه است. باید آن را به صدای ترق و تروق کمی در بالا است که آنچه شما دنبال آن هستید.
  6. حذف از اجاق و اجازه می دهد تا به طور کامل سرد قبل از برش.

دستور از ناهار خوری در توسط آلیسون روم (Hardie Grant £22)

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>