زغال اخته clafoutis دستور

یک clafoutis سنتی پودینگ میوه از Limousin منطقه از فرانسه است. آن است که معمولا ساخته شده با گیلاس اما زغال اخته به همان اندازه خوب هستند. به عنوان پودینگ پخت خمیر پاف تا در گرمای فر – به نظر می رسد پر زرق و برق اما این کوتاه مدت است. به عنوان به زودی به عنوان شما را clafoutis از فر و سرد آشپزخانه, خمیر شروع به سقوط. خوشبختانه این دقیقا همان چیزی است که قرار است به اتفاق می افتد و که در آن خمیر می شود آن را منحصر به فرد suave بافت. خدمت گرم با سرد دو کرم.

دبستان زمان: 15 دقیقه | زمان پخت: 30 دقیقه به علاوه خنک کننده

در خدمت

شش

مواد تشکیل دهنده

  • 300 گرم زغال اخته
  • آب و ریز رنده شده مزه از لیمو ½
  • 1 قاشق چایخوری برگ آویشن
  • 1 کلید بزرگ کره ذوب شده به علاوه کمی بیشتر برای لیز کننده
  • 1 قاشق غذاخوری تصفیه شده, شکر دانه ریز, به علاوه اضافی برای آبپاش
  • 50 گرم آرد ساده
  • 75 گرم تصفیه شده caster sugar
  • خرج کردن از نمک دریا خوب
  • 2 تخم مرغ به آرامی ضرب و شتم
  • 275ml شیر

روش

  1. حرارت فر را به 200C/180C فن/گاز 6.
  2. جای زغال اخته را در یک کاسه با آب لیمو و مزه و برگ آویشن. له چند طریق دست های خود را به جریان آب. گریس 24 سانتی متر دور کیک قوطی یا ظرف پخت با کمی کره. پراکنده در سراسر قاشق غذاخوری شکر دانه ریز و به قوطی یا ظرف یک تکان به کت.
  3. الک کردن آرد را در یک کاسه بزرگ اضافه کردن کاستور شکر و کمی نمک.
  4. ترکیب تخم مرغ و شیر و کره ذوب شده را در یک کاسه جداگانه بریزید و نیمی از مخلوط را روی آرد. ماهوت پاک کن زدن تا زمانی که شما ضخیم و در عین حال صاف کردن خمیر. پس از آن ماهوت پاک کن زدن در تخم مرغ باقی مانده را مخلوط. (اضافه کردن آن را در دو قسمت شبیه به این خواهد شد کمک به حفظ توده در خلیج.)
  5. پراکندگی انواع توت ها را بر پایه کیک آماده قلع و یا ظرف پخت. پور بیش از این خمیر و سپس به قلع کمی لرزش به حل و فصل همه چیز در جای خود. پخت برای حدود 30 دقیقه تا زمانی که فقط با کمی تلو تلو خوردن در وسط.
  6. نم نم بالا با کمی شکر دانه ریز و اجازه می دهد تا خنک برای 10 تا 15 دقیقه قبل از سرو.

دستور از ریشه ساقه برگ گل توسط گیل Meller (رقص گروهی, £27). منظور کپی خود را از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de