گل کلم و فلفل و پنیر پارمسان سرخ دستور

تلگراف | No comments

These سرخ خوشمزه پخته شده به جای سرخ شده (در دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه تبدیل نیمه راه) و اگر شما می خواستم به جلو, شما می توانید از سرخ کردن آنها را در پیشبرد و سپس آنها را در فر.

دبستان زمان: 10 دقیقه | زمان پخت: 10 دقیقه

باعث می شود

16

مواد تشکیل دهنده

برای سرخ

  • 1 متوسط گل کلم (در مورد 750g)
  • 1 بزرگ تخم مرغ مورد ضرب و شتم
  • 1 پیاز کوچک ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر ریز خرد شده
  • 100g نخود (گرم) آرد و یا به عنوان مورد نیاز
  • 80 گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • انگشت شماری کوچک مخلوط سبزی مثل جعفری و ریحان و گشنیز ریز خرد شده
  • خرج کردن از تکه های فلفل
  • روغن حیوانی یا کره برای سرخ کردن

برای ماست

  • 1 سیر میخک خرد کرده
  • 200 میلی لیتر پر چرب ماست طبیعی
  • 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص

روش

  1. استفاده از یک پردازنده مواد غذایی و یا پنجره اهنی درشت را رنده گلچه گل کلم و ساقه.
  2. با استفاده از دست خود را با هم مخلوط گل کلم و بقیه قطعه قطعه کردن مواد با برخی از ادویه.
  3. حرارت کمی روغن حیوانی یا کره را در یک ماهی تابه بزرگ و اضافه کردن یک tablespoonful از قطعه قطعه کردن و مخلوط را به عنوان یک آزمون مسطح آن را کمی. سرخ برای چند دقیقه در هر طرف و سپس طعم برای طعم و قوام; تنظیم ادویه در صورت نیاز و مخلوط را در یک قاشق یا دو بیشتر از آرد اگر آزمون قطعه قطعه کردن و خیس است.
  4. تقسیم بقیه مخلوط را در 16 سرخ و سرخ شده در دسته (ساخت مطمئن شوید که آنها بیش از حد شلوغ در غیر این صورت آنها خواهد بخار به جای سرخ) روی حرارت متوسط برای 2-2½ دقیقه در هر طرف تا زمانی که طلایی بیش از همه.
  5. مخلوط ماست مواد با هم نجومی هست.
  6. در خدمت سرخ با کوهی ماست.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>