سوخته ذرت و میگو با لیمو و گشنیز و سریع, ترشی, پیاز, دستور

Sحاکی از دو و یا سه گانه تشکیل دهنده اگر شما در حال پخت و پز برای یک جمعیت احتمالا اضافه کردن برخی از سیب زمینی شیرین قاچ اگر شما می خواهید آن را بیشتر قابل توجه و شاید یک صفحه از قطعه قطعه آووکادو لباس پوشیدن بیشتر با لیمو ترش تازه و فلفل است.

دبستان زمان: 10 دقیقه | زمان پخت: 20 دقیقه

در خدمت

2

مواد تشکیل دهنده

  • 1 پیاز قرمز ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
  • 2 لیمو مزه و آب (+ فوق العاده لیمو ترش قاچ برای خدمت)
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • ½ قاشق چایخوری تکه های فلفل
  • 1 بزرگ میخک سیر رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 280 گرم میگو خام
  • 2 ذرت cobs محروم از خود دانه
  • 100g گوجه فرنگی گیلاس
  • 6 پیاز بهار تقریبا خرد شده
  • 1 دسته کوچک گشنیز تقریبا پاره

روش

  1. اول اینکه ترشی. مخلوط پیاز قرمز با سرکه و آب یک لیمو و کمی نمک. آن را خوب هم بزنید و کنار بگذارید تا زمانی که شما آماده خوردن است.
  2. ترکیب فلفل قرمز و فلفل و سیر و روغن زیتون و لیمو ترش مزه و کمی نمک. بازی شیر یا خط میگو از طریق مخلوط و کنار بگذارید (اگر شما هم ترک آنها را به marinate برای نیم ساعت).
  3. تنظیم یک ماهی تابه بزرگ را بیش از متوسط حرارت بالا. هنگامی که اضافه کردن ذرت و ترک برای یک یا دو دقیقه قبل از حول تابه. شما می خواهید دانه به کاراکتر کمی و شروع به پاپ. نم نم با نمک و زمانی که آنها گرفته ایم و در برخی از رنگ حذف از تابه.
  4. اضافه کردن گوجه فرنگی و پیاز بهار و میگو به تابه. گرما تا میگو ها از طریق پخته شده و گوجه فرنگی شروع به تاول گاه تکان دهنده. اضافه کردن باقی مانده آب آهک و هم بزنید.
  5. جست و خیز کردن میگو و گوجه فرنگی و ذرت بر روی یک خدمت بزرگ ظرف پراکنده با گشنیز و خدمت با ترشی و فوق العاده لیمو ترش قاچ.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de