مرغ و لیمو tagine دستور

تلگراف | No comments

تیوی کلمه “tagine” اشاره به هر دو این زیبا و چاشنی غذا و به رگ آن است که به طور سنتی پخته شده.

دبستان زمان: 20 دقیقه | زمان پخت: 40 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز ریز تکه
  • 2 حبه سیر خرد شده و یا رنده شده
  • 1 هویج تکه
  • 1 ساقه کرفس تکه
  • ¼ قاشق چایخوری زنجبیل زمین
  • ¼ قاشق چایخوری زردچوبه زمین
  • 1 قاشق چایخوری زیره سبز زمین
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز زمین
  • ¼ قاشق چایخوری دارچین
  • 600 گرم ران مرغ بدون استخوان, تکه
  • 1 x 400 گرم قلع گوجه فرنگی
  • 1 x 400 گرم قلع نخود تخلیه و شستشو
  • 1 برگ
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • مزه از لیمو 1
  • 1 مقدار خریداری کوسکوس

به خدمت

  • خرج کردن از خشک تکه های فلفل
  • 100g ساده یا ماست یونانی
  • گشنیز تازه برای چاشنی زدن (اختیاری)

روش

  1. حرارت روغن زیتون را در یک ماهی تابه و سرخ کردن پیاز و سیر و هویج و کرفس. اضافه کردن کمی آب (یک یا دو قاشق غذا خوری) و به مدت 10 دقیقه طبخ.
  2. اضافه کردن ادویه جات ترشی جات و بگذارید به مدت دو دقیقه در حالی که تکان دهنده است. اضافه کردن مرغ و طبخ تا زمانی که قهوه ای است. اضافه کردن گوجه فرنگی و نخود به همراه آب به اندازه کافی برای پوشش دادن گوشت به دنبال آن برگ بو و نمک و مقداری فلفل.
  3. را به جوش و بجوش و خروش آمدن به مدت 30 دقیقه.
  4. اضافه کردن لیمو به tagine و تنظیم ادویه در صورت نیاز. اگر دو برابر دستور تقسیم مخلوط در دو و اجازه می دهد اضافی غذا در دمای اتاق خنک.
  5. خنک شب قبل از انجماد برای بعد.
  6. آشپزی کوسکوس با توجه به بسته عزل دستورالعمل حذف.
  7. نم نم tagine با خشک تکه های فلفل و خدمت با کوسکوس و ماست. چاشنی زدن با, گشنیز, در صورت دلخواه.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>