
تیوی کلمه “tagine” اشاره به هر دو این زیبا و چاشنی غذا و به رگ آن است که به طور سنتی پخته شده.
دبستان زمان: 20 دقیقه | زمان پخت: 40 دقیقه
در خدمت
چهار
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز ریز تکه
- 2 حبه سیر خرد شده و یا رنده شده
- 1 هویج تکه
- 1 ساقه کرفس تکه
- ¼ قاشق چایخوری زنجبیل زمین
- ¼ قاشق چایخوری زردچوبه زمین
- 1 قاشق چایخوری زیره سبز زمین
- 1 قاشق چایخوری گشنیز زمین
- ¼ قاشق چایخوری دارچین
- 600 گرم ران مرغ بدون استخوان, تکه
- 1 x 400 گرم قلع گوجه فرنگی
- 1 x 400 گرم قلع نخود تخلیه و شستشو
- 1 برگ
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- مزه از لیمو 1
- 1 مقدار خریداری کوسکوس
به خدمت
- خرج کردن از خشک تکه های فلفل
- 100g ساده یا ماست یونانی
- گشنیز تازه برای چاشنی زدن (اختیاری)
روش
- حرارت روغن زیتون را در یک ماهی تابه و سرخ کردن پیاز و سیر و هویج و کرفس. اضافه کردن کمی آب (یک یا دو قاشق غذا خوری) و به مدت 10 دقیقه طبخ.
- اضافه کردن ادویه جات ترشی جات و بگذارید به مدت دو دقیقه در حالی که تکان دهنده است. اضافه کردن مرغ و طبخ تا زمانی که قهوه ای است. اضافه کردن گوجه فرنگی و نخود به همراه آب به اندازه کافی برای پوشش دادن گوشت به دنبال آن برگ بو و نمک و مقداری فلفل.
- را به جوش و بجوش و خروش آمدن به مدت 30 دقیقه.
- اضافه کردن لیمو به tagine و تنظیم ادویه در صورت نیاز. اگر دو برابر دستور تقسیم مخلوط در دو و اجازه می دهد اضافی غذا در دمای اتاق خنک.
- خنک شب قبل از انجماد برای بعد.
- آشپزی کوسکوس با توجه به بسته عزل دستورالعمل حذف.
- نم نم tagine با خشک تکه های فلفل و خدمت با کوسکوس و ماست. چاشنی زدن با, گشنیز, در صورت دلخواه.
Leave a reply