مرغ چاودار کتلت گوشت گوساله با سس خردل دستور

One از بهترین وعده های غذایی در اواسط هفته (و – هورا – که یکی از بچه ها گرفته اند به عنوان به خوبی). اگر شما نمی خواهید به سس خردل, درست خدمت خردل در سمت. من می خواهم آن را با یک شیرین و ترش سالاد خیار با پرتاب شوید یا ترشی یا سالاد کلم قرمز. کمی مومی سیب زمینی بیش از حد ،

دبستان زمان: 15 دقیقه | زمان پخت: 20 دقیقه

در خدمت

4

مواد تشکیل دهنده

برای شنیسل

  • 8 بی پوست ران مرغ بدون استخوان
  • آرد ساده
  • 3 تخم مرغ به آرامی ضرب و شتم
  • 200g چاودار پودرهای سوخاری (در حالت ایده آل از یک قرص است که نیمی از ریه نیمی از گندم)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
  • ½ لیمو

برای سس خردل

  • 15 گرم کره بدون نمک
  • 4 موسیر ریز خرد شده
  • 3½ قاشق غذاخوری سرکه شراب سفید
  • 150 میلی لیتر شراب سفید خشک
  • 200 میلی لیتر کرم پای
  • 2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • خوب فشار آب لیمو

روش

  1. قرار دادن ران مرغ را بین دو ورق کاغذ روغنی پهن کردن آنها را با وردنه. (باش, آنها, اما نه به این شدت که مرغ و گوشت شروع به شکستن.)
  2. مجموعه ای از سه وسیع و کم عمق سوپ صفحات (یا چیزی مشابه). پر کردن یکی با آرد و فصل آن را به خوبی به بعد با تخم مرغ و آخرین با پودرهای سوخاری.
  3. را با سس خردل. ذوب کره و به آرامی سرخ کرده و موسیر تا نرم شود. اضافه کردن سرکه, ضربت سخت زدن تا گرما و کاهش به حدود یک قاشق غذا خوری. اضافه کردن شراب و جوش به نصف کاهش می دهد, سپس اضافه کردن کرم خردل و لیمو و مقداری نمک و فلفل و گرما از طریق. اگر آن را می شود بیش از حد ضخیم (آب لیمو را ضخیم کرم) فقط اجازه دهید آن را با کمی آب. را کنار بگذارند.
  4. فصل ران سپس هر یک را در آرد به کت و سپس تخم مرغ و سپس با فشار به ریه خرده. مجموعه ای در یک نچسب پخت-ورق به عنوان آنها آماده هستند.
  5. گرما نیمی از روغن بادام زمینی در غیر چوب ماهی تابه. طبخ ران بیش از حرارت متوسط به مدت چهار دقیقه در هر طرف تا طلایی و پخته شده از طریق. نم نم با نمک و فلفل و به سرعت فشار آب لیمو در سراسر شنسیل. Reheat سس و خدمت بلافاصله با مرغ.

دستور از یک پرنده در دست دیانا هنری (میچل Beazley, £20). منظور کپی خود را از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de