من عاشق ران مرغ – آنها شاداب – خیلی بهتر از سینه که خشک می تواند, در واقع, آن را سخت به طبخ مرغ ران.

دبستان زمان: 10 دقیقه | زمان پخت: 40-45 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 450g کوچک مومی سیب زمینی پاک و مدیران
  • 2 پیاز قرمز نصف و برش را به قاچ
  • 1, سیر, سر, میخک از هم جدا شده اما پوست کنده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 8 خوب به اندازه پوست-استخوان-در ران مرغ بیش از حد پوست کمرنگ
  • ریز رنده شده مزه از 1 unwaxed لیمو به همراه آب از ½
  • 75-100 گرم پنیر فتا هم پاشیده
  • 10g شوید برگ پاره
  • 250 گرم ماست یونانی
  • 1 قاشق غذاخوری رب حریصا

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 200C/190C فن/گاز 6.
  2. قرار دادن سیب زمینی و پیاز و حبه سیر دو قاشق غذاخوری روغن و نمک و فلفل به 30 سانتی متر گسترده ای کم عمق غذای مرکب از گوشت وارد و یا ovenproof تابه در روغن سرخ کرده. بازی شیر یا خط همه چیز را در اطراف خود را با دست. قرار دادن مرغ در بالا پوست طرف است. قلم مو روغن باقی مانده در مرغ و فصل است.
  3. کباب به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که مرغ طلایی است و, سیب زمینی, مناقصه زمانی که با یک چاقوی تیز.
  4. فشار آب لیمو و سپس پراکنده در مزه پنیر فتا و سس گوجه فرنگی.
  5. قرار دادن ماست در یک کاسه و قاشق حریصا در بالا. خدمت مرغ با حریصا ماست در کنار.

دستور از از فر به جدول توسط دیانا هنری (میچل Beazley, £25). منظور کپی خود را از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de