غنی کاکائو خرده پایه برگزاری شکلات bavarois و وانیل کرم fraîche. اگر شما رایت کاکائو خرده زیر در 200g فروشگاه-خرید ساده بیسکویت شکلات مخلوط با 50 گرم کره ذوب شده برای افزایش moistness.

دبستان زمان: 1 ساعت به علاوه سرد | زمان پخت: 30 دقیقه

باعث می شود

یکی 24 سانتی متر پای

مواد تشکیل دهنده

  • پخت و پز اسپری روغن یا خنثی نفت

برای کاکائو, شیرینی نان

  • 100 گرم آرد ساده
  • 70 گرم شکر کاستور
  • 40 گرم پودر کاکائو شیرین نشده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریا خوب
  • 90 گرم کره بدون نمک

برای پر کردن

  • 370ml شیر
  • 80 گرم شکلات تیره (60-70% کاکائو جامد) خرد شده
  • 90 گرم شکر کاستور
  • 10 گرم پودر کاکائو شیرین نشده
  • انباشته 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
  • 1 قاشق چایخوری پیاز (خام)
  • ½ قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریا خوب
  • 80 گرم زرده تخم مرغ (از حدود 4 تخم مرغ)
  • 300 گرم خامه شلاق

برای با شکوه

  • 250 گرم کرم fraîche
  • ½ قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
  • تکه ای از شکلات برای تزئین

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 150C/130C فن/گاز 2. به آرامی روغن یک سینی پخت و خط با کاغذ پخت.
  2. به کاکائو, شیرینی نان قرار داده و آرد و شکر و پودر کاکائو و نمک را در یک کاسه. ذوب کره بریزید و آن را به مواد خشک و سپس مخلوط با انگشتان دست خود را به آنچه احساس می کند مانند کاکائو و ماسه.
  3. پراکنده مغز بیش از سینی و پخت به مدت 30 دقیقه تا خشک و crumbly. شکلات doughs و خرده روی حیله و تزویر به عنوان آنها نمی خواهد نشان می دهد نشانه هایی از سوختن. آنها انجام می شود که خمیر تبدیل می شود از براق خام به مت خشک است.
  4. در حدود نیمه راه از طریق کاکائو خرده نان پخت شروع به پر کردن. آوردن شیر به جوش در یک قابلمه کوچک تا زمانی که یک حلقه کوچک از حباب در اطراف لبه. به نوبه خود حرارت است. شکلات را در یک دولایه کاسه و خود را کنار بگذارند. شما داغ بریزید بریزید و به این کاسه به ذوب شدن شکلات را در یک کاسه به اندازه کافی بزرگ.
  5. در یک کاسه کوچک مخلوط شکر و کاکائو, پودر ژلاتین, cornflour وانیل و نمک. سپس وزن در زرده تخم مرغ و ماهوت پاک کن زدن تا صاف. پور در نصف شیر داغ و ماهوت پاک کن زدن به خوبی ترکیب و سپس ماهوت پاک کن زدن در مانده.
  6. بازگشت مخلوط را به تابه و ماهوت پاک کن زدن به طور مداوم بیش از متوسط حرارت بالا به مدت دو دقیقه تا کاستارد غلیظ و شروع به حباب. اگر چه قوانین در مورد ژلاتین دولت است که آن را هرگز نباید جوشانده شود, آن می تواند برای این مدت زمان کوتاه.
  7. خراش کاستارد مخلوط به شکلات کاسه و ماهوت پاک کن زدن به انتشار بخار و ذوب شدن شکلات. مجموعه کاستارد پایه کنار تا سرد (40 تا 60 دقیقه). ماهوت پاک کن زدن گاهی اوقات و خراش پایین سمت کاسه از زمان به زمان. آن را لکه دار اما که نمی تواند قابل توجه باشد که آن را تنظیم کرده است.
  8. در ضمن شلاق کرم به نیمه سفت قله و سرد نگه داشتن. له کاکائو خرده نان در یک پردازنده و یا ملات و دسته هاون.
  9. به آرامی اسپری شیاردار 24 سانتی متر و 4 cm عمیق و سست و مبتنی بر قلع ترش با روغن پخت و پز اسپری. خط پایه با کاغذ پخت. بقیه قلع سنگین سینی پخت (به اسلاید در داخل و خارج از یخچال بدون اخلال شل پایین). به آرامی فشار دهید خرده به پایه تنها. اصلا جمع و جور نان بیش از حد – آن نیاز به “شکستن از هم جدا-قادر” وقتی که سرد است.
  10. برای تکمیل و پر کردن برابر نیمی از خامه را به کاستارد پایه تا تقریبا به طور کامل گنجانیده شده است. ریختن (فولد) در باقی مانده خامه بریزید و تا زمانی که مخلوط یکنواخت شکلات قهوه ای رنگ است.
  11. یکی از بهترین روش های پخت به درک این است که با گرد هم آوردن دو جزء در یک “مطلوب” متوسط و ثبات است. اگر ما به اضافه کردن کرم در حالی که کاستارد بیش از حد گرم و سرد و بستنی را ذوب و نازک کردن مخلوط. اگر کاستارد بیش از حد شرکت قبل از ما اضافه کرم دو را متصل نیست با هم مخلوط خواهد بود زبر و رگه دار. بنابراین هدف این است که به هر دو کاستارد و خامه در همان دما است.
  12. خراش به آماده خرده پایه – پر کردن باید به کمتر از بالای قلع (اگر آن را تا پایان کمی تخلیه اضافه کردن برخی از اضافی کرم fraîche در بالا). صاف بالا به آرامی و با اسپری پخت و پز کمی روغن اسپری. به آرامی فشار دهید یک قطعه چسبیده به فیلم بر روی پر, برای جلوگیری از یک لاستیک پوست تشکیل شده است. لرز به مجموعه یک شبه.
  13. به شکوه شلاق کرم fraîche و وانیل به فلاپی قله. حذف چسبیده به فیلم و صاف کرم fraîche در بالا به طور کامل پر کردن قلع است. نم نم با شکلات تکه ای. حذف از قلع و خدمت سرد.

دستور از بئاتریکس Bakes توسط ناتالی Paull (Hardie Grant £22)

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im