سخن بی معنی وبیهوده شکلات قلب دستور کیک

تلگراف | No comments

یک مرطوب سخن بی معنی وبیهوده شکلات کیک است که می تواند خفه شده در رویه خامهای کیک یا شیرینی شکلات و تزئین شده با طیف وسیعی از رفتار – از میوه های تازه به, بیسکویت, شیرینی یا قند گل رز.

دبستان زمان: 20 دقیقه به علاوه سرد | زمان پخت: 40 دقیقه

باعث می شود

یکی 20cm کیک

مواد تشکیل دهنده

  • برای اسفنج
  • 200 گرم آرد ساده
  • 150 گرم طلایی caster sugar
  • 150 گرم شکر قهوه ای نرم
  • 50 گرم پودر کاکائو
  • 1½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 80 میلی لیتر روغن آفتابگردان
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • 190ml شیر
  • 190ml قهوه (دو عکس اسپرسو صدر با آب جوش یا 2 قاشق چایخوری قهوه فوری پودر)

برای رویه خامهای کیک یا شیرینی شکلات

  • 75 گرم پودر کاکائو
  • 100g طلایی شکر شکر و تخم مرغ
  • 60 گرم کره بدون نمک نرم
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 50 میلی لیتر شیر

برای دکوراسیون (انتخاب یک یا بیشتر از انتخاب شما)

  • 600 گرم توت فرنگی تازه
  • 3 x 154 بسته Oreo cookies هر بیسکویت را نصف می کنیم
  • 300 گرم مخلوط ژله, شیرینی, اسمارتیز و شکلات زنبوری توپ

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 190C/دمای 170 درجه سانتی گراد فن/گاز 5. به آرامی گریس 20 سانتی متر کیک به شکل قلب قلع و خط این طرف و پایه با غیر چوب کاغذ پخت.
  2. الک کردن آرد و قند و پودر کاکائو و بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ.
  3. در یک کاسه جداگانه, ماهوت پاک کن زدن با هم و روغن و تخم مرغ, عصاره وانیل, شیر و قهوه و پس از آن ماهوت پاک کن زدن به مواد خشک را تا به طور کامل مخلوط شده و براق.
  4. بریزید و خمیر به کیک آماده قلع و پخت 40 دقیقه برای یک سخن بی معنی وبیهوده بافت و تا زمانی که یک سیخ کباب قرار داده شده در مرکز بیرون می آید پاک است.
  5. حذف از اجاق و ترک برای خنک در قلع برای 20 دقیقه. انتقال کیک به دندانه دار کردن سیم و ترک سرد و سپس خنک به مدت 30 دقیقه قبل از رویه خامهای کیک یا شیرینی.
  6. قرار دادن تمام پوشش مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه بزرگ و ضرب و شتم با یک قاشق چوبی تا زمانی که شما را صاف و ضخیم رویه خامهای کیک یا شیرینی.
  7. به جمع آوری و پوشش بالا و سپس به طرف کیک با رویه خامهای کیک یا شیرینی و صاف با یک کاردک یا کیک زداینده.
  8. ترتیب توت فرنگی در بالای کیک برای پر کردن شکل قلب یا فشار نصف کوکی ها در اطراف لبه و یا پراکنده با شیرینی.
  9. این کیک را حفظ خواهد کرد برای سه تا پنج روز در دمای اتاق و بدون توت فرنگی. پایه مناسب برای انجماد – یخ در دمای اتاق و سپس تزئین.

دستور از روزمره Bakes به showstopper بر کیک توسط مایکل ترنر (فرانسیس لینکلن £20). سفارش خود را کپی برای £16.99 از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>