
یک مرطوب سخن بی معنی وبیهوده شکلات کیک است که می تواند خفه شده در رویه خامهای کیک یا شیرینی شکلات و تزئین شده با طیف وسیعی از رفتار – از میوه های تازه به, بیسکویت, شیرینی یا قند گل رز.
دبستان زمان: 20 دقیقه به علاوه سرد | زمان پخت: 40 دقیقه
باعث می شود
یکی 20cm کیک
مواد تشکیل دهنده
- برای اسفنج
- 200 گرم آرد ساده
- 150 گرم طلایی caster sugar
- 150 گرم شکر قهوه ای نرم
- 50 گرم پودر کاکائو
- 1½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری نمک
- 80 میلی لیتر روغن آفتابگردان
- 1 تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- 190ml شیر
- 190ml قهوه (دو عکس اسپرسو صدر با آب جوش یا 2 قاشق چایخوری قهوه فوری پودر)
برای رویه خامهای کیک یا شیرینی شکلات
- 75 گرم پودر کاکائو
- 100g طلایی شکر شکر و تخم مرغ
- 60 گرم کره بدون نمک نرم
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 50 میلی لیتر شیر
برای دکوراسیون (انتخاب یک یا بیشتر از انتخاب شما)
- 600 گرم توت فرنگی تازه
- 3 x 154 بسته Oreo cookies هر بیسکویت را نصف می کنیم
- 300 گرم مخلوط ژله, شیرینی, اسمارتیز و شکلات زنبوری توپ
روش
- از پیش گرم کردن فر به 190C/دمای 170 درجه سانتی گراد فن/گاز 5. به آرامی گریس 20 سانتی متر کیک به شکل قلب قلع و خط این طرف و پایه با غیر چوب کاغذ پخت.
- الک کردن آرد و قند و پودر کاکائو و بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ.
- در یک کاسه جداگانه, ماهوت پاک کن زدن با هم و روغن و تخم مرغ, عصاره وانیل, شیر و قهوه و پس از آن ماهوت پاک کن زدن به مواد خشک را تا به طور کامل مخلوط شده و براق.
- بریزید و خمیر به کیک آماده قلع و پخت 40 دقیقه برای یک سخن بی معنی وبیهوده بافت و تا زمانی که یک سیخ کباب قرار داده شده در مرکز بیرون می آید پاک است.
- حذف از اجاق و ترک برای خنک در قلع برای 20 دقیقه. انتقال کیک به دندانه دار کردن سیم و ترک سرد و سپس خنک به مدت 30 دقیقه قبل از رویه خامهای کیک یا شیرینی.
- قرار دادن تمام پوشش مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه بزرگ و ضرب و شتم با یک قاشق چوبی تا زمانی که شما را صاف و ضخیم رویه خامهای کیک یا شیرینی.
- به جمع آوری و پوشش بالا و سپس به طرف کیک با رویه خامهای کیک یا شیرینی و صاف با یک کاردک یا کیک زداینده.
- ترتیب توت فرنگی در بالای کیک برای پر کردن شکل قلب یا فشار نصف کوکی ها در اطراف لبه و یا پراکنده با شیرینی.
- این کیک را حفظ خواهد کرد برای سه تا پنج روز در دمای اتاق و بدون توت فرنگی. پایه مناسب برای انجماد – یخ در دمای اتاق و سپس تزئین.
دستور از روزمره Bakes به showstopper بر کیک توسط مایکل ترنر (فرانسیس لینکلن £20). سفارش خود را کپی برای £16.99 از کتاب.تلگراف.co.انگلستان
Leave a reply