کلاسیک دستور العمل moussaka

تلگراف | No comments

مناسب moussaka باید یک لایه ضخیم از سس سفید در بالا و بهترین چیز در مورد قبرس است که آن را به پایان رسید با رنده halloumi.

دبستان زمان: 25 دقیقه | زمان پخت: 1 ساعت و 35 دقیقه

در خدمت

شش تا هشت

مواد تشکیل دهنده

  • 700g سیب زمینی
  • 3 بادنجان
  • روغن زیتون برای پخت و پز
  • 2 courgettes
  • 3 پیاز
  • 4 حبه سیر
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1½ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
  • 500 گرم گوشت چرخ کرده (گوشت گاو گوشت گوسفند یا ترکیبی)
  • 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی پوره سیب زمینی
  • 200 میلی لیتر شراب قرمز
  • 400 میلی لیتر passata
  • 1 برگ
  • 1 چوب دارچین
  • 1¼ لیتر شیر
  • 100 گرم کره بدون نمک
  • 125 گرم آرد ساده
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 80g kefalotyri (یونانی پنیر), pecorino یا halloumi
  • جوز برای گریتینگ
  • 3 تخم مرغ

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 180C/160C فن/گاز 4. پوست کندن سیب زمینی. خلال برخی از بادمجان پوست در نوار. بریدن هر دو آنها را به ½cm دور. ذخیره کردن همه آنها را در یک سینی پخت و قلم مو با روغن زیتون.
  2. فصل و کباب برای 35 تا 40 دقیقه تا زمانی که طلایی رنگ شود. حذف و کنار بگذارید.
  3. تر و تمیز و ریز برش کدو. نگه داشتن به یک طرف.
  4. در ضمن پوست کنده و ریز ریز ریز کردن پیاز و سیر. ریختن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ روی یک حرارت متوسط کم.
  5. سرخ کرده و پیاز و سیر را به مدت 10 دقیقه تا زمانی که شروع به نرم کردن. اضافه کردن دارچین و پونه و تمام گوشت چرخ کرده. شکستن همه چیز را با یک قاشق چوبی و از روی حرارت تا کمی. سرخ کنید تا هر مایع تبخیر و آن شروع می شود به نوبه خود به آرامی قهوه ای است.
  6. هم بزنید در purée سپس شراب را اضافه کنید و به جوش بیاورید. ترک به سرعت در حال بجوش و خروش آمدن به مدت پنج دقیقه تا زمانی که شراب را کاهش داده است بیش از نیمی سپس هم بزنید در passata برگ و چوب دارچین. فصل سخاوتمندانه به جوش بیاورید و سپس کاهش به بجوش و خروش آمدن و طبخ را روی حرارت کم به مدت 30 دقیقه تا زمانی که غلیظ و کاهش می یابد.
  7. حرارت شیر را در یک ظرف کوچک. ذوب کره را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط هم بزنید و در آرد و بکینگ پودر.
  8. هنگامی که آنها را ساخته اند یک خمیر به آرامی شروع به ماهوت پاک کن زدن در گرم شیر تا زمانی که شما را صاف و سس سفید. ترک آن را به ضخیم شدن بیش از حرارت کم تا زمانی که آن کت پشت یک قاشق. رنده در نیمی از پنیر و یک مقدار سخاوتمندانه از جوز. فصل به طعم و مزه.
  9. وقتی گوشت سفید و سس آماده لایه تا moussaka. شما نیاز زیادی برشته سینی حدود 25cm x 30 سانتی متر در اندازه.
  10. لایه سوم از پخته و سبزی و کدو در پایه سینی و قاشق بیش از نیمی از گوشت چرخ کرده. تکرار با نصف باقی مانده سبزی بقیه گوشت چرخ کرده و سپس آخرین سبزیجات.
  11. ماهوت پاک کن زدن تخم مرغ به سس سفید بریزید و بیش از moussaka. رنده بیش از باقی مانده پنیر و قرار دادن ظرف در فر. پخت به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که بالای طلایی است و متلاطم و همه چیز پخته شده است. حذف از اجاق و اجازه دهید سرد به مدت حداقل 15 دقیقه قبل از سرو.

دستور از Taverna توسط جورجینا هیدن (Square Peg £25). منظور کپی خود را از تلگراف.co.انگلستان/کتاب

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>