منt ممکن است روی حیله و تزویر برای پیدا کردن cockles, صدف یا صدف در پوسته خود را, اما آن را به ارزش آن را برای این دستور غذا. Cockles به بهترین نتیجه در نظر من اما صدف نیز به خوبی کار می کنند به عنوان بزرگ صدف (آنهایی که کوچک فرسودگی در گرما).

دبستان زمان: 40 دقیقه به علاوه یک ساعت افزایش | زمان پخت: 15 تا 20 دقیقه

باعث می شود

چهار تا شش

مواد تشکیل دهنده

برای خمیر

  • 400g قوی نان و آرد به علاوه اضافی برای گرد
  • 1 x 7g ساشه آسان مخلوط خشک مخمر
  • 400 میلی لیتر آب گرم در حدود 40C

برای cockles

  • 1 کیلوگرم cockles (و یا شما می تواند با استفاده از صدف یا صدف) در پوسته خود
  • 8 قاشق غذاخوری بهترین کیفیت فوق العاده روغن زیتون
  • 30 گرم برگ جعفری تازه تقریبا خرد شده
  • 100g پارمسان

روش

  1. اگر شما با استفاده از cockles بررسی هر یک به صورت شن. شما باید قادر به نقطه ریگ یکی بصری و یا دیگری آن را احساس می کنم سنگین تر از دیگران است. پرتاب این دور.
  2. شستشو صدف به خوبی در آب سرد تمیز کردن هر ریش از صدف (در صورت استفاده) و دور هر یک با پوسته شکسته و یا که نمی زمانی که شنود گذاشته باشند روی سطح کار یا نزول. تخلیه و کنار بگذارید.
  3. به خمیر را با هم مخلوط و آرد و مخمر و دو خوب نیشگون نمک را در کاسه همزن برقی. با خمیر قلاب وصل شده و موتور در حال اجرا در سرعت متوسط به آرامی اضافه کردن آب گرم کمی در یک زمان تا زمانی که یک خمیر تشکیل شده است. شما ممکن است نیاز به آن همه است. مخلوط به مدت سه تا چهار دقیقه تا زمانی که آن را با هم می آید.
  4. پوشش خمیر در کاسه را با یک مرطوب چای حوله و ترک را در یک محل گرم به افزایش است.
  5. پس از حدود یک ساعت خمیر باید در اندازه دو برابر شد. قرار دادن خمیر قلاب پشت در و مخلوط خمیر برای یکی دیگر از چهار دقیقه است. این هوا خواهد بود زدم و شما باید سخت تر و نرم و صاف و خمیر.
  6. به نوبه خود این را به یک سطح floured و پایان ورز با دست خود را. خمیر باید یک درخشش و الاستیک. هنگامی که شما prod آن را با یک انگشت آن را به بهار. بگذارید خمیر استراحت برای چند دقیقه.
  7. از پیش گرم کردن فر به بالاترین درجه حرارت – معمولا 250C/240C فن/گاز 9.
  8. تقسیم خمیر را به چهار یا شش بسته چقدر بزرگ شما می خواهم خود را چهار نان می شود. رول هر یک از نازک به یک شکل دایره. نازک تر خمیر سریعتر آنها را طبخ – من معدن را حدود نیم سانتی متر ضخامت دارد.
  9. انتقال چهار نان به floured ورق پخت ، شما می توانید پخت آنها را در دسته اگر شما می خواهم.
  10. توزیع cockles به طور مساوی بر روی خمیر. ایده این است که پوسته باز خواهد شد در گرما و آب میوه را از نشت به نان است. نم نم باران هر flatbread با نصف از روغن و پخت در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه.
  11. زمانی که نان ها قهوه ای طلایی در بالا و پوسته های باز شده حذف از اجاق گاز و پایان آنها را با پانسمان هر یک با جعفری مقداری نمک دریا و بقیه روغن زیتون. رنده برخی پارمسان بیش از آنها را با یک microplane و خدمت می کنند. شما می توانید آنها را برش به برش و یا در خدمت هر فرد با خود flatbread.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de