Cod با سس جعفری دستور

تلگراف | No comments

این یک دلتنگ ظرف: مادر من استفاده می شود به آن را برای من وقتی که من یک کودک بود. هر کس به یاد چشم پرنده فیله ماهی روغن در سس پخته شده را در یک کیسه – اما شما می توانید با استفاده از های انجام hake یا هر پوسته پوسته ماهی سفید. اضافه کردن پودر خردل یا پوست لیمو برای یک پیچ و تاب و به دنبال پایدار ماهی که در آن ممکن است و پهلو در!

دبستان زمان: 5 دقیقه | زمان پخت: 30 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 4 قطعه منجمد cod
  • روغن زیتون برای نم نم باران
  • 25 گرم کره
  • 25 گرم آرد ساده
  • 1 برگ
  • 500 میلی لیتر شیر
  • 50 گرم جعفری ریز خرد شده
  • مزه و آب نصف لیمو

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 190C/دمای 170 درجه سانتی گراد فن/گاز 5.
  2. خط یک سینی پخت با پخت پوست. محل منجمد فیله ماهی روغن در سینی. فصل را با نمک و فلفل و نم نم باران با یک لمس از روغن زیتون. طبخ از 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که یک چاقو می رود از طریق به راحتی – زمان پخت بستگی به ضخامت و اندازه فیله.
  3. در ضمن ذوب کره را در یک ماهی تابه متوسط و ماهوت پاک کن زدن در آرد. آشپزی برای یک تا دو دقیقه و سپس اضافه کردن برگ سرخ مایل به قرمز و به تدریج ماهوت پاک کن زدن در شیر است. بجوش و خروش آمدن به مدت 10 دقیقه دستگاه های همزن گهگاه تا زمانی که شما یک خوب صاف سس سفید. حذف برگ و ماهوت پاک کن زدن در جعفری آب لیمو و مزه. ترک به یک طرف دستگاه های همزن گاهی اوقات برای جلوگیری از پوست تشکیل شده در سطح.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>