My خامه, پاستا, پخت مشخصی با حریصا و ویژگی های تکه های خرچنگ – که همیشه احساس فوق العاده لوکس – سپس آن را به پایان رسید با پنیر موزارلا که oozes بالای در فر.

دبستان زمان: 5 دقیقه | زمان پخت: 20 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 400g فرنگی لوله لوله و کوتاه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز قرمز ریز خرد شده
  • 250 گرم گوجه فرنگی های نصف شده
  • 2 حبه سیر ریز خرد شده
  • 250ml دو کرم
  • 3 قاشق غذاخوری رز حریصا
  • گوشت از 1 بزرگ پخته خرچنگ دم تقریبا خرد شده
  • بزرگ انگشت شماری از برگ ریحان تقریبا خرد شده, به علاوه اضافی برای خدمت به
  • 150 گرم پنیر موزارلا پاره پاره

روش

  1. طبخ ماکارونی را در یک ظرف بزرگ آب جوش شور تا آل dente. تخلیه رزرو برخی از آب پاستا و مجموعه را به یک طرف.
  2. در ضمن دمای پیش گرمایش کوره به بالا است. حرارت روغن را در ماهی تابه نچسب بیش از حرارت متوسط. چاک پیاز و گوجه فرنگی را به تابه و نجومی هست. طبخ گاه تکان دهنده برای 4-5 دقیقه تا پیاز و گوجه فرنگی و نگاه آرام در گرما. سیر را اضافه کنید و هم بزنید سرخ برای 30 ثانیه تا معطر. اضافه کردن خامه 100 میلی لیتر از آب پاستا و رز حریصا. خوب مخلوط کنید و به جوش بیاورید.
  3. نکته پخته شده ماکارونی گوشت خرچنگ و ریحان به تابه و خوب مخلوط کنید. بررسی ادویه و نمک بیشتری اضافه کنید تا طعم و مزه.
  4. انتقال ماکارونی را در یک ظرف پخت و ترتیب پنیر موزارلا بیش از بالا. کوره برای 3-4 دقیقه تا زمانی که پنیر ذوب شده است. فورا خدمت با فوق العاده, ریحان, spooning بیش از همه دوست داشتنی آب جمع شده در ته ظرف.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de