زیره سبز-بادنجان کباب, با خرما و نخود, دستور العمل

لیست مواد تشکیل دهنده ممکن است نگاه طولانی در اینجا اما این چنین آسان ظرف. چوب سبزی در فر را پانسمان گرم نخود و voila! آن را در خود و با کوسکوس, اما آن را نیز باعث می شود یک افسانه ظرف برای کباب بره یا کبابی ماهی خال مخالی. اگر شما می خواهید چیزی به تعادل شیرینی و سپس خرد شده را اضافه کنید لیمو حفظ به گردو و خرما.

دبستان زمان: 15 دقیقه | زمان پخت: 45 دقیقه

در خدمت

4

مواد تشکیل دهنده

  • 3 بادنجان وزن حدود 750g در دسترس نباشد
  • 3 اندک پیاز پوست کنده
  • 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 قاشق چایخوری زیره سبز زمین
  • 2 قاشق چایخوری فلفل حلب
  • 1 x 400 گرم قلع نخود تخلیه و شستشو
  • خوب فشار لیمو
  • 10g, گشنیز, برگ تنها بسیار تقریبا خرد شده
  • 1½ قاشق غذاخوری تاریخ شربت
  • 8, چاق, مهم تاریخ مانند medjool سنگسار و تقریبا خرد شده
  • 15 گرم بادام برشته

برای پانسمان

  • 50 میلی لیتر (بخارا)
  • 50 میلی لیتر روغن زیتون فوق العاده خالص
  • 1 fat حبه سیر خرد شده
  • 4 قاشق غذاخوری ماست یونانی
  • آب نصف لیمو

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 190C/دمای 170 درجه سانتی گراد فن/گاز علامت 5.
  2. برش بادنجان را به صورت افقی به برش حدود 2 سانتی متر ضخامت و سپس نصف بزرگتر برش. نصف پیاز و برش هر نیمه به هلالی شکل قاچ. قرار دادن بادنجان و پیاز را به یک قلع مثل آتش, نم نم باران با پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون و اضافه کردن زیره حلب فلفل و برخی از ادویه. مخلوط آن را همه با هم و کباب برای 45 دقیقه جای خود غلت بزنید همه چیز را در اطراف هر طوری که اغلب. این بادنجان کوچک زیادی است.
  3. برای پانسمان قرار داده و همه چیز را در یک مخلوط کن با 50 میلی لیتر آب و برق آسا. باید آن را قوام ضخیم نیوجرسی و pourable. بیشتر اضافه کردن آب آن است که اگر بیش از حد غلیظ است.
  4. وقتی بادنجان تقریبا پخته شده و حرارت نهایی قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه و گرم نخود را از طریق. فصل و اضافه کردن فشار از لیمو.
  5. نکته گرم نخود به گسترده و کم عمق کاسه خدمت. هم بزنید تخم گشنیز به بادنجان و این شمع در بالای صفحه. نم نم باران برای اولین بار با بخارا پانسمان و سپس با تاریخ شربت. پراکنده خرما و آجیل را بیش از بالا و خدمت می کنند.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de