دو کرم scones recipe

تلگراف | No comments

مدل نانوایی در دره نپا (این دستور یک نسخه از یک کتاب خود را) و به آنها خدمت می کنند دست پایین مورد علاقه من بیسکویت همیشه. آنها با مراجعه به آنها را به انگلیسی, اما ما معمولا نمی توان scones که این غنی است. آنها لذیذ – که در خمیر – و غیر منتظره ای برای یک بیسکویت هنوز هم خیلی خوب روز پس از پخت ، اما آیا خودتان را به نفع و آنها را مستقیما از فر.

دبستان زمان: 20 دقیقه | زمان پخت: 30 دقیقه

باعث می شود

8 قاچ بزرگ

مواد تشکیل دهنده

  • 500 گرم آرد ساده
  • 65 گرم شکر کاستور
  • 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • 130 گرم کره سرد, برش را به مکعب
  • 420ml دو کرم به علاوه کمی بیشتر برای مسواک زدن در scones
  • 1 تخم مرغ بزرگ

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 200C/180C فن/گاز علامت 6. آرد یک 23cm کیک قلع و خط یک ورق پخت با پخت پوست.
  2. غربال کردن با هم آرد و شکر و بکینگ پودر و نصف قاشق چای خوری نمک. اضافه کردن کره بمالید و آن را با نوک انگشتان خود را تا زمانی که مخلوط crumbly با کوچک به اندازه نخود بیت آرد-پوشش کره.
  3. به آرامی ضرب و شتم کرم و تخم مرغ با هم در کوزه.
  4. خوبی را در مرکز آرد و به تدریج اضافه کردن خامه مخلوط کردن آن را با یک چاقو کره. مخلوط فقط تا زمانی که همه چیز می آید با هم – بیش از مخلوط نکنید. خمیر خواهد شد بسیار مهم شود.
  5. این را به floured کیک قلع و دقت پت خمیر را به طور مساوی به محل. به نوبه خود این خمیر را به آرامی floured سطح و کاهش دور به هشت برابر قاچ. قرار داده و این در ورق پخت. قلم مو را با اضافی پوست.
  6. انتقال به فر و کوک برای حدود 30 دقیقه. این scones باید قهوه ای طلایی است.
  7. ترک برای خنک برای پنج دقیقه پس از آن در خدمت گرم است. این در واقع هنوز هم خوب است و دو روز بعد (نه کاملا به عنوان خوب است, اما آنها نمی وخامت راه دیگر scones انجام دهید – فقط نگه داشتن آنها را در یک ظرف مهر و موم شده).

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>