آسان خرچنگ tacos با guacamole دستور

این خوشمزه تند, رنگارنگ, خرچنگ tacos خاص مورد علاقه من است. من اغلب آنها را با میچ Tonks (آشپز پشت کارولینای شمالی رستوران در امتداد ساحل جنوبی west coast و اسب دریایی رستوران در دارتموث) در دارتموث جشنواره غذا.

زمان آمادگی: 30 دقیقه | زمان پخت: 10 دقیقه

باعث می شود

هشت tacos

مواد تشکیل دهنده

  • 400g برداشت سفید crabmeat
  • 50 گرم گشنیز ریز خرد شده, به علاوه اضافی برای چاشنی زدن
  • 8 سفید چیپس ذرت (شما اغلب می توانید این را در gluten-free, بخش, اما به طور منظم و گندم و ذرت نیز خوب)

برای guacamole

  • 1 بزرگ آووکادو خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری پیاز قرمز ریز خرد شده
  • خط تیره از فلفل روغن
  • مزه و آب نصف لیمو ترش به علاوه اضافی لیمو برای تزیین

برای سالاد کلم

  • 200 گرم کلم سفید خرد
  • ½ پیاز قرمز خرد شده
  • 5 تربچه ورقه شده
  • 2 قاشق غذاخوری سس مایونز

به خدمت

  • خامه ترش
  • Sriracha سس
  • تعداد انگشت شماری از تخم گشنیز

روش

  1. را guacamole by مخلوط آووکادو خرد شده را با پیاز ریز خرد شده و فلفل و روغن و لیمو مزه و آب. فصل خوبی را با نمک و فلفل و ترک به یک طرف.
  2. ایجاد سالاد کلم با مخلوط کردن کلم قرمز قطعه قطعه پیاز و تربچه. فصل و اضافه کردن یک لمس از سس مایونز برای اتصال.
  3. مخلوط crabmeat با گشنیز. فصل.
  4. خشک سرخ هر ترتیلا را روی حرارت متوسط برای حدود 30 ثانیه در هر طرف و یا تا زمانی که به آرامی سوخته و نرم است. آنها را گرم نگه دارید در داخل تمیز حوله چای.
  5. گسترش هر نان ذرت مکزیکی با guacamole بالا با سالاد کلم, crabmeat و خامه ترش. نم نم باران با sriracha و چاشنی زدن با گشنیز. خدمت با لیمو ترش قاچ در سمت.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net