انجیر پنیر موزارلا و serrano سالاد ژامبون دستور

Tخود را چنین زیبا سالاد. شما می توانید مبادله تازه انجیر با آناناس رسیده و یا ابدار اگر شما می خواهم. این فقط کامل همه خود را در آن برای یک ناهار و یا به عنوان بخشی از یک بزرگتر گسترش بیش از حد.

دبستان زمان: 10 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 100g مخلوط برگ
  • 4 رسیده انجیر, نصف
  • 2 توپ های زیادی از موتزارلا بوفالو
  • 8 برش با کیفیت serrano ژامبون
  • تعداد انگشت شماری از برگ ریحان تازه

برای عسل و لیمو پانسمان

  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 4 قاشق غذاخوری آب ریزش عسل
  • خرج کردن از فلس دار نمک دریا
  • خرد کردن فلفل سیاه

روش

  1. محل مخلوط برگ بر روی صفحه گرامافون خود را و اضافه کردن تازه قطع انجیر با داخل رو به سمت بالا بنابراین هر کس می توانید ببینید این میوه زیبا داخل.
  2. اشک نیش اندازه قطعات از پنیر موزارلا توپ و پراکنده آنها را در اطراف سالاد و سپس پیچ و تاب خود را serrano ژامبون برش و ذخیره کردن آنها بین انجیر و پنیر وجود دارد بصری و حتی گسترش یافته است. توزیع برگ ریحان بیش از بالا.
  3. نم نم باران پانسمان آزادانه در سراسر سالاد با یک قاشق به خصوص در انجیر (اگر آنها کاملا در فصل عسل را شیرین آنها را به سادگی). فصل لباس پوشیدن و سالاد را با نمک بیشتر و یکی دیگر از خرد کردن فلفل سیاه و سپس بلافاصله خدمت با نان تازه در کنار.
  4. برای پانسمان قرار دادن تمام مواد تشکیل دهنده را در یک ظرف یا کاسه و یا ماهوت پاک کن زدن تا به خوبی ترکیب شده است. فروشگاه در یک ظرف مهر و موم شده در یخچال تا یک هفته.

دستور از Mymuybueno آشپزی توسط جاستین مورفی (Meze انتشارات £25). سفارش یک کپی از کتاب.تلگراف.co.انگلستان.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de