منجمد مارگاریتا دستور کوکتل

Tنوشیدنی خود است و شور و ترش و منحصر به فرد با طراوت. این دستور باعث می شود به اندازه کافی آهک و نمک را به هشت یا تا نوشیدنی های, اما شما همچنین می توانید استفاده از آن را در دستور العمل های دیگر.

دبستان زمان: 5 دقیقه

باعث می شود

دو

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق غذاخوری نمک
  • ریز رنده شده مزه و آب لیمو 2 به علاوه 2 برش از لیمو ترش به خدمت
  • 1 سفیده تخم مرغ (اختیاری – این را می توان با 2 قاشق غذاخوری آب)
  • 100 میلی لیتر تکیلا
  • 50 میلی لیتر سه ثانیه و یا Cointreau
  • 1 mugful یخ (حدود 300 گرم)

روش

  1. مخلوط نمک و لیمو ترش مزه با هم. نکته به یک بشقاب.
  2. قرار دادن سفیده تخم مرغ و یا دو قاشق غذاخوری از آب در یکی دیگر از بشقاب. شیب لبه شیشه ای را به سفیده تخم مرغ و یا آب به مخلوط نمک. تکرار با یک دوم شیشه ای. ترک آنها را به خشک (برای یک واقعا چشمگیر شور لبه تکرار این روند پس از آنها خشک شده اند). هر پس مانده غذا نمک بسیار عالی برای ادویه ماهی و سبزیجات فصل تابستان.
  3. مخلوط تکیلا, سه ثانیه و یا Cointreau و آب آهک با هم در یک freezable جعبه. پاپ در فریزر تا زمانی که شما آماده را بریزید.
  4. را منجمد مارگاریتا قرار داده تکیلا مخلوط را در مخلوط کن با بسیاری از یخ است. مخلوط را صاف یخی دوغاب و سپس اضافه کردن چند مکعب و ترکیب دوباره. مهم نیست که اگر چند توده باقی می ماند.
  5. بریزید و دو لیوان و پاپ یک برش از لیمو ترش ،

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de