منجمد اسفناج و ریکوتا لازانیا دستور

اسفناج و ریکوتا, کلاسیک, ایتالیایی, جفت شدن است درخشان تنوع کلاسیک لازانیا با سس بشامل و گوشت ragù با moreish نرم و کرمی بوده و با استفاده از اسفناج منجمد موجب صرفه جویی در شما شستشو سفت و آماده اسفناج تازه. بهترین آشپز خانه نمی ترسم به کلید های میانبر. اضافه کردن فلفل بهار و یا پیاز آن را به یک ضربه.

دبستان زمان: 20 دقیقه | زمان پخت: 1 ساعت

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 75 گرم کره بدون نمک به علاوه اضافی برای لیز کننده
  • 800g منجمد برگ اسفناج
  • 200 گرم پنیر ریکوتا
  • 150 گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • ¼ جوز رنده شده
  • 50 گرم آرد ساده
  • 1 تازه برگ
  • 800ml شیر
  • 300 گرم تازه لازانیا ورق یا 160 گرم (حدود 9) خشک لازانیا ورق

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 190C/دمای 170 درجه سانتی گراد فن/گاز 5.
  2. حرارت 25 گرم کره را در یک تابه در روغن سرخ کرده و طبخ اسفناج منجمد برای حدود 10 دقیقه تا زمانی که کاملا یخ و گرم از طریق. به خوبی تخلیه فشار دادن با پشت کفگیر به خارج شدن آب تا آنجا که ممکن است اجازه می دهد تا برای خنک کردن و ریز ریز کردن.
  3. مخلوط اسفناج و ریکوتا 70 گرم از پنیر پارمسان و جوز تا به خوبی مخلوط. فصل خوبی است.
  4. ذوب بقیه کره را در یک ماهی تابه متوسط و ماهوت پاک کن زدن در آرد. آشپزی برای یک تا دو دقیقه و سپس اضافه کردن برگ سرخ مایل به قرمز و به تدریج ماهوت پاک کن زدن در شیر است. بجوش و خروش آمدن به مدت 10 دقیقه دستگاه های همزن گاهی اوقات تا زمانی که آن را تبدیل به یک صاف سس سفید. مخلوط را در 30 گرم پنیر پارمسان سپس شعله را خاموش کنید. فصل خوبی را حذف برگ و کنار دستگاه های همزن گاهی اوقات برای جلوگیری از پوست تشکیل شده در سطح.
  5. Precook لازانیا ورق های چند در یک زمان در شور آب جوش به مدت دو دقیقه تا قابل انعطاف اما هنوز al dente. حذف با یک قاشق چاک دار و ذخیره کردن بر روی یک ورق پخت روغن به سرد است.
  6. کره یک 26x20cm ظرف ovenproof. گسترش کمی از سس سفید در پایین به بالا با سه ورق لازانیا یک سوم از سس سفید و نیمی از اسفناج مخلوط. تکرار و سپس پایان با یک لایه ماکارونی صدر با باقی مانده سس سفید. نم نم با بقیه پارمسان و پخت به مدت 30 دقیقه تا شامپانی و قهوه ای طلایی در بالا.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de