انگور فرنگی pavlova دستور

تیاو ترش توت شیرین نوعی کیک میوه دار را یک دسر مناسب تابستان.

دبستان زمان: 1 ساعت 20 دقیقه به علاوه سرد | زمان پخت: 1 ساعت و 30 دقیقه

در خدمت

چهار تا پنج

مواد تشکیل دهنده

برای مرنگ لایه

  • 6 سفیده تخم مرغ
  • 350 گرم شکر کاستور
  • 1 قاشق چایخوری شکر وانیل یا وانیل دانه از غلاف 1
  • 2 قاشق چایخوری پیاز (خام)
  • چند قطره سرکه

برای کرم شیرینی

  • 1 زرده تخم مرغ
  • 1 تخم مرغ کامل
  • 30g cornflour
  • 80 گرم شکر کاستور
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 500 میلی لیتر شیر کامل
  • دانه از 1 وانیل غلاف
  • 25 گرم کره بدون نمک

برای انگور فرنگی کمپوت

  • 300 گرم تازه gooseberries به علاوه اضافی برای چاشنی زدن
  • 2-3 قاشق غذاخوری شکر کاستور (یا بیشتر در صورت نیاز)
  • یک خط تیره از آب

برای کرم شکوه

  • 300 میلی لیتر خامه شلاق

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 120C/100C فن/گاز½.
  2. به مرنگ, شلاق سفیده تخم مرغ را در کاسه تمیز در یک مخلوط کن ایستاده و یا با دستی برقی ماهوت پاک کن زدن تا نرم قله فرم. به آرامی شروع به اضافه کردن شکر مخلوط با وانیل کمی. در ادامه دستگاه های همزن با سرعت بالا برای حدود چهار تا پنج دقیقه تا مرنگ سفت و براق. اگر شما می توانید دیگر احساس شکر دانه آن را نشانه خوبی است. ریختن (فولد) در ذرت و سرکه.
  3. شمع مرنگ بر روی یک ورق پخت اندود شده با نچسب پخت پوست در سست مستطیل شکل است. پخت در فر به مدت حدود 90 دقیقه یا تا زمانی که ترد در خارج است. خاموش کردن اجاق اما ترک مرنگ در آن وجود دارد به سرد برای چند ساعت خوب اگر شما می توانید با درب باز لبه پنجره رساند و با یک قاشق چوبی.
  4. در ضمن تهیه شیرینی کرم. ماهوت پاک کن زدن با هم زرده تخم مرغ و تخم مرغ با ذرت و شکر و نمک تا به خوبی ترکیب شده و خود را کنار بگذارند. حرارت شیر و وانیل و دانه ها تا زمانی که فقط جوش در یک ماهی تابه.
  5. به آرامی بریزید و یک سوم از شیر را به تخم مرغ و ذرت مخلوط در حالی که دستگاه های همزن با شور و نشاط به عنوان سمبل اما نه تقلا تخم مرغ. پور مخلوط تخم مرغ را به قابلمه با بقیه شیر است.
  6. ماهوت پاک کن زدن به طور مداوم و به جوش دوباره برای حدود 30 ثانیه تا ضخیم. حذف از گرما و در کره هم بزنید تا ذوب شود.
  7. در یک کاسه بریزید و بگذارید سرد با یک لایه از پخت پوست در بالا برای جلوگیری از پوست از تشکیل. یخچال ایده آل برای چند ساعت قبل از استفاده از. (این باعث می شود دو بار به عنوان بسیاری به عنوان شما نیاز دارید اما باقی مانده را حفظ خواهد کرد و در یخچال برای چند روز.)
  8. آماده gooseberries با حذف صدر و دم. جای خود را به یک ماهی تابه را با شکر و یک خط تیره از آب است. را به جوش و طبخ برای سه دقیقه تا توت ها نرم هستند. خمیر را به آرامی با چنگال و طعم آنها ممکن است نیاز به قند. Gooseberries لذت بخش هستند زیرا آنها ترش بنابراین نمی اضافه کردن بیش از حد. مجموعه ای از کمپوت کنار سرد و سپس خنک تا زمانی که مورد نیاز است.
  9. برای با شکوه شلاق کرم و برابر با نیمی از تعداد شیرینی کرم.
  10. محل مرنگ در یک بشقاب در خدمت و شمع بیش از خامه مخلوط. بالا با انگور فرنگی کمپوت و فوق العاده تازه gooseberries برای چاشنی زدن.

دستور از ScandiKitchen تابستان توسط برونته Aurell (Ryland Peters & کوچک £16.99). منظور کپی خود را از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de