عسل سرخ شده halloumi با زردآلو و نعناع دستور

Halloumi با زردآلو یک مدت طولانی مورد علاقه خانواده چیزی است که مادرم همیشه ما را در ساندویچ فرم, و من می دانم که آن را نه فقط دلتنگی است که باعث می شود من آن را دوست دارم: هر کسی که من خدمت کرده ام و یا پیشنهاد بلافاصله آن را به سقوط در عشق با ترکیب بیش از حد. لازم نیست نعناع یا موشک ؟ استفاده از آنچه شما داشته باشد. من حتی آن را با زردآلو, کنسرو قبل از آن هنوز هم کار می کند از جمله جذابیت.

دبستان زمان: 10 دقیقه | زمان پخت: 10 دقیقه

در خدمت

شش

مواد تشکیل دهنده

  • 200g ciabatta یا دیگر کمی نان بیات
  • فوق العاده روغن زیتون برای نم نم باران
  • 4 زردآلو یا 1 x 420g قلع, زردآلو خشک
  • 6 عدد نعناع
  • بزرگ انگشت شماری از موشک (یا دیگر سالاد برگ)
  • 1 لیمو
  • 2 x 250 گرم halloumi
  • 2 قاشق غذاخوری آبریزش عسل

روش

  1. نصف ciabatta به صورت افقی و نان تست در زیر کوره تا به آرامی سوخته. نم نم باران با روغن زیتون و سپس پاره به تکه های کوچک.
  2. نصف زردآلو و حذف سنگ ها اگر با استفاده از آنهایی که تازه. در نیمه قطع دوباره و در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن. اشک در برگ نعناع اضافه کردن موشک یا سالاد برگ و پاره نان تست. فشار بیش از آب لیمو و فصل را به خوبی. لباس با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون, شیر یا خط با هم و گسترش بیش از یک صفحه گرامافون.
  3. برش halloumi به 1½cm برش. یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط و نم نم باران در کمی روغن زیتون. وضع در halloumi برش و سرخ برای حدود 3-4 دقیقه یا تا زمانی که طلایی زیر. به آرامی تلنگر هر تکه و تکرار. نم نم باران با عسل برای تاریخ و زمان آخرین دقیقه. محل halloumi در داخل و اطراف سالاد و خدمت به راست دور.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de