حموس سرخ شده با گوشت بره دستور

My را در لبنان حموس kawarma یا حموس bil lahme ساخته شده با گوشت بره چرخ شده.

دبستان زمان: 10 دقیقه | زمان پخت: 10 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 1 x 400 گرم قلع نخود
  • 3 حبه سیر
  • آب از 1 لیمو
  • 120 گرم (بخارا)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 200 گرم گوشت بره گوشت چرخ کرده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل شیرین
  • ½ قاشق چایخوری ترکی تکه های فلفل به علاوه اضافی برای چاشنی زدن
  • 10g تست آجیل کاج
  • نان پیتا (پرنده) یا چهار نان به خدمت

روش

  1. تخلیه نخود و نگه داشتن آب از قلع است. چاک نخود یک حبه سیر نصف آب لیمو به بخارا 100 میلی لیتر از نخود آب و کمی نمک را در یک پردازنده مواد غذایی. مخلوط را برای چند دقیقه تا صاف. بررسی ادویه و نمک را اضافه کنید تا طعم و مزه. اگر حموس به نظر می رسد بیش از حد ضخیم اضافه کردن بیشتر از نخود آب است.
  2. حرارت روغن در غیر چوب ماهی تابه بیش از متوسط حرارت بالا. اضافه کردن بره و هم بزنید سرخ برای 4-5 دقیقه تا زمانی که کمی طلایی رنگ شود. له دو باقی مانده حبه سیر را به تابه افزوده و هم بزنید تا سرخ برای 30 ثانیه. اضافه کردن فلفل شیرین ترکی تکه های فلفل باقی مانده آب لیمو و کمی نمک. خوب مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید.
  3. برای خدمت به حموس سریع انفجار در مخلوط کن سپس چرخش آن را به یک ظرف غذا. با بالا بره و پراکندگی بیش از آجیل کاج و برخی ترکی تکه های فلفل. بلافاصله خدمت با نان پیتا (پرنده) یا چهار نان.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de