هندی-ادویه دار صدف نارگیل و عدس سوپ دستور العمل

Tدر اینجا برخی از اضطراب در مورد پخت و پز, صدف, اما فقط مطمئن شوید که شما قوانین را دنبال کنید. پرتاب کردن هر گونه که شکسته و یا رنده شده, هر که آیا زمانی که شنود گذاشته قبل از پخت و پز و باز نمی شود در طول پخت و پز.

دبستان زمان: 25 دقیقه | زمان پخت: 40 دقیقه

در خدمت

چهار تا شش

مواد تشکیل دهنده

  • 400 گرم صدف
  • 300 میلی لیتر شراب سفید خشک
  • 300 میلی لیتر خشک شری
  • 1 قاشق غذاخوری نارگیل و یا روغن های دیگر
  • 1 پیاز ریز خرد شده
  • 3 سانتی متر مربع قطعه از زنجبیل را پوست کنده و رنده شده
  • 4 حبه سیر رنده شده به سوپ
  • 1 قرمز و 1 فلفل سبز, هر, نصف, deseeded و ریز خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ½ قاشق چایخوری فلفل هندی
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز زمین
  • ½ X 400 گرم قلع گوجه فرنگی گیلاس در ضخیم آب
  • 125g تقسیم عدس قرمز
  • 1 x 400 میلی لیتر قلع شیر نارگیل
  • 1 x 200 میلی لیتر می کرم نارگیل (اختیاری)
  • فشار از آهک به طعم و مزه
  • 3 قاشق غذاخوری گشنیز تازه تقریبا خرد شده

روش

  1. شستن صدف واقعا خوب شستشو کردن barnacles و از بین بردن هر گونه ریش. شیر هر یک در کنار سینک. اگر آن را نمی کند زمانی که شما آن ضربه بزنید آن را دور بیاندازید.
  2. قرار دادن صدف در یک ماهی تابه با شراب و شری. پوشش و مجموعه ای بیش از حرارت متوسط. طبخ تکان دادن ظرف چند بار تا صدف را باز کرده اند (باید آن را در حدود 4 دقیقه یک بار شراب و شری داغ).
  3. فشار صدف جمع آوری پخت و پز مشروب بریزید سپس از طریق J-پارچه-صف غربال است. دور انداختن هر یک از صدف که نیست باز می شود.
  4. حرارت روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روغن سرخ کرده و پیاز تا زمانی که نرم و کم رنگ طلا. اضافه کردن زنجبیل, سیر, chillis و ادویه جات ترشی جات خشک و طبخ برای 2 دقیقه. هم بزنید در گوجه فرنگی خرد کردن آنها را با پشت قاشق و سپس اضافه کردن عدس و شیر نارگیل و تیره و تار صدف مشروب. فصل. را به کمتر از جوش و سپس روشن کردن گرما و بجوش و خروش آمدن به آرامی برای حدود 20 دقیقه که در آن زمان عدس باید سقوط به یک purée. شما ممکن است مانند آن را به عنوان آن در حال حاضر, اما من اضافه کردن آبش نارگیل – آن را می سازد آن را غنی تر است. حرارت این طریق نهفته برای چند دقیقه دیگر.
  5. طعم ادویه و اضافه کردن آهک (که کار از نمک بلکه آسانسور ‘ ظرف). هم بزنید در صدف محفوظ و گشنیز و فورا سرو کنید.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de