ژاپنی سویا و هویج و هویج وحشی دستور

Kinpirais ساده و خوشمزه غذای جانبی است که می تواند فقط در چند دقیقه. دستور العمل های سنتی را شامل نمی شود هویج وحشی اما آنها واقعا خوشمزه با هویج به عنوان سیب زمینی و celeriac.

دبستان زمان: 5 دقیقه | زمان پخت: 6 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق غذاخوری دانه کنجد سفید
  • 1½ قاشق غذاخوری تست روغن کنجد
  • 1 کوچک خشک شده فلفل, نازک
  • 200گرم هویج برش را به بلند و نازک از چوب کبریت
  • 200 گرم هویج (یا celeriac یا سیب زمینی) برش مانند هویج
  • 4 قاشق چایخوری سس سویا
  • 4 قاشق چایخوری mirin

روش

  1. به آرامی نان تست دانه های کنجد را در یک ماهی تابه کوچک روی حرارت کم تکان دادن ظرف از زمان به زمان برای جلوگیری از سوختن. به عنوان به زودی به عنوان شما می شنوید دانه کنجد ظاهر تابه را خاموش گرما و ترک آنها برای خنک کردن.
  2. حرارت روغن کنجد با خشک فلفل را در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط. اضافه کردن هویج و هویج وحشی و هم بزنید سرخ برای دو دقیقه. اضافه کردن سس سویا و mirin و طبخ برای دو یا سه دقیقه تا زمانی که مایع جذب شده است.
  3. نم نم دانه کنجد در بالا به خدمت می کنند.

ی دستور غذاها از مواد غذایی ژاپنی ساخته شده آسان توسط Aya نیشیمورا (مرداک کتاب £14.99) نیز موجود است به عنوان یک کتاب

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de