ژاپنی به سبک مرغ دستور العمل کاری

تلگراف | No comments

ژاپنی ها همواره کارشناسان در اختراع خود را در نسخه های خارجی ظروف. آنها باید کمی وسواس با کاری, بنابراین به طور طبیعی آنها را به ایجاد یک نسخه ژاپنی.

دبستان زمان: 5 دقیقه | زمان پخت: 1 ساعت

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
  • 1 پیاز بزرگ, نازک
  • 5 حبه سیر رنده شده
  • 30 گرم زنجبیل تازه را پوست کنده و رنده شده
  • 4 سینه مرغ بدون پوست ران فیله برش را به قطعات نیش اندازه
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 35 گرم آرد ساده
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاری خفیف
  • 200 گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
  • 1.2 لیتر با کیفیت خوب سهام مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری سس ووسترشر
  • 1½ قاشق چایخوری عسل
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 2 کوچک سیب پوست کنده و رنده شده
  • 2 هویج درشت رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا
  • بخارپز برنج به خدمت
  • Cornichons کوچک ترشی پیاز و تخم مرغ عسلی, به, خدمت اختیاری

روش

  1. حرارت روغن در یک, بزرگ, عمیق در ماهی تابه روی حرارت کم. اضافه کردن پیاز و سیر و زنجبیل و طبخ تا زمانی که آن را تبدیل به یک رنگ طلایی و شروع به caramelise. افزایش گرما در حد متوسط و هم بزنید سرخ مخلوط تا زمانی که پیاز طلایی است.
  2. کاهش حرارت, اضافه کردن مرغ و سرخ به مدت سه دقیقه. اضافه کردن کره و آرد هم بزنید و برای دو دقیقه. اضافه کردن پودر کاری و سپس افزایش گرما و طبخ تا زمانی که معطر. اضافه کردن گوجه فرنگی خرد شده و طبخ برای پنج دقیقه.
  3. اضافه کردن 250ml از سهام و خوب مخلوط کنید. پور در بقیه سهام و سپس اضافه کردن سس گوجه فرنگی, سس ووسترشر عسل و سس سویا و سیب و هویج. به جوش بیاورید و سپس کاهش گرما. بجوش و خروش آمدن به مدت 30 دقیقه تکان دهنده گاهی اوقات برای جلوگیری از سوختن. اضافه کردن نمک به مزه.
  4. حرکت شبیه چمچه زنی برنج به کاسه و قاشق کاری در بالا. خدمت با cornichons ترشی پیاز و تخم مرغ عسلی, اگر با استفاده از.

ی دستور غذاها از مواد غذایی ژاپنی ساخته شده آسان توسط Aya نیشیمورا (مرداک کتاب £14.99) نیز موجود است به عنوان یک کتاب

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>