لمونی چاشنی عدس و نخود سوپ گشنیز دستور پانسمان

Packed پر از زرق و برق دار, ادویه جات ترشی جات و گوجه فرنگی و تغذیه, عدس, از تمام طعم های مورد علاقه من dal. من می خواهم به یک دسته و بخش باقی مانده تا برای سریع ناهار خدمت با چهار نان برای اهدای.

دبستان زمان: 10 دقیقه | زمان پخت: 40 دقیقه

در خدمت

هشت

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 پیاز خرد شده
  • 3 حبه سیر ورقه شده
  • اندازه انگشت شست قطعه از زنجبیل را پوست کنده و رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری سیاه دانه خردل
  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه زمین
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز زمین
  • ½ قاشق چایخوری خشک شده و تکه های فلفل
  • 4-5 برگ کاری
  • 250 گرم تقسیم قرمز عدس شسته و خشک
  • 1 x 400 گرم می تواند گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 x 400 گرم می تواند نخود سبزها را شسته و خشک
  • 100 گرم اسفناج یا کلم پیچ با سختی ساقه های حذف شده
  • آب نصف لیمو
  • 2-3 قاشق غذاخوری نارگیل ماست یا کرم نارگیل (اختیاری)
  • برگ گشنیز تازه برای چاشنی زدن

برای پانسمان

  • آب نصف لیمو
  • 25 گرم گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری (بخارا)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص

روش

  1. حرارت روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روغن سرخ کرده و پیاز بیش از یک حرارت کم به مدت 10 دقیقه تا زمانی که نرم. اضافه کردن سیر و زنجبیل و ادویه جات ترشی جات و برگ کاری. سرخ برای بیشتر از چند دقیقه.
  2. اضافه کردن عدس همراه با 1.25 لیتر آب. هم بزنید در گوجه فرنگی و به جوش آورد بیش از یک متوسط/حرارت بالا. کاهش گرما در حد متوسط/پایین و بجوش و خروش آمدن سوپ برای 20 دقیقه.
  3. در نهایت اضافه کردن در نخود و اسفناج و فشار در آب لیمو. اگر با استفاده از دسته علف و غیره در نارگیل ماست یا خامه. فصل را با نمک دریا و فلفل سیاه تازه زمین.
  4. را پانسمان با اضافه کردن مواد تشکیل دهنده همراه با 50 میلی لیتر آب به یک مینی پردازنده مواد غذایی و blitzing تا خامه. خدمت سوپ با مقادیر سخاوتمندانه از پانسمان و برخی از گشنیز تازه برای چاشنی زدن.

دستور از شورشی دستور توسط Niki وبستر (بلومزبری £26). سفارش خود را کپی برای £21.99 از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im