گلدان کمی از کرم حاوی عصاره گیاهان باغ و گل و دستور

من با استفاده از کمی 50ml فنجان اسپرسو به این, اما شما می توانید انطباق تعداد نفر در هر رگ های شما داشته باشد. خیلی teacups کار خواهد کرد اما ممکن است نیاز به پخت طولانی تر. من خوش شانس به این ورزشکار باغ به غارت و استفاده از گل شاه پسند, elderflower گل سرخ و نعناع و پونه برای این, اما آن می تواند متفاوت باشد بسته به بخشی از تابستان ما در. اگر شما یک باغ توانید انواع مختلفی از این (مطمئن شوید که گل unsprayed) از مغازه ها و یا بازار کشاورز.

دبستان زمان: 15 دقیقه به علاوه macerating و سرد | زمان پخت: 40-50 دقیقه

باعث می شود

شش تا 10

مواد تشکیل دهنده

  • ترکیبی از گل از باغ مانند گلبرگ های گل رز و شکوفه از elderflower و نرم گیاهان
  • 500 میلی لیتر شیر کامل یخچال-سرد
  • 5 زرده تخم مرغ
  • 60 گرم شکر کاستور
  • 75 گرم تمشک یا هر فصلی بری
  • 10g شکر شکر و تخم مرغ
  • فشار آهک

روش

  1. از پیش گرم کردن فر را به دمای 170 درجه سانتی گراد/150C فن/گاز 3½.
  2. انتخاب به اندازه کافی گل و گیاهان برای لاغر کردن; یک مشت کافی خواهد بود. قرار داده و آنها را در یک کاسه جدا گلبرگ ها از گل رز برای مثال شما می توانید اضافه کردن ساقه و ساقه گیاه ارتوپدی – شکستن آنها را کمی به انتشار طعم بریزید و شیر سرد بیش از آنها را. به خوبی هم بزنید برای استخراج اسانس از گیاهان و گل ها و سپس ترک به دم در دمای اتاق به مدت حداقل یک ساعت.
  3. فشار و دور گل ها و گیاهان.
  4. ماهوت پاک کن زدن با هم زرده تخم مرغ و شکر را در یک کاسه فقط تا شکر حل شده اما نه بیشتر.
  5. به آرامی اضافه می کند شیر را به زرده تخم مرغ را نگه دارید و تکان دهنده به طور کامل ترکیب. کف خواهد شد که به نظر می رسد در بالای مخلوط خامه ای از این خاموش.
  6. جای خود را در لیوان یا گلدان در یک ظرف پخت. انتقال شیر و تخم مرغ مخلوط را به یک کوزه بریزید و مخلوط را کمی گلدان. محل پخت غذا از گلدان در فر و پر کردن ظرف با آب سرد به طوری که این سطح می آید در نزدیکی بالای گلدان. آزادانه با پوشش قلع فویل – پیدا کردن من با یک فن فر که یک سبک وزن مانند یک قاشق چای خوری جلوگیری از فویل از باد کردن.
  7. پخت برای 40 یا 50 دقیقه بسته به اندازه گلدان شما با استفاده از (کوچکتر خواهد کوک سریعتر). برای بررسی فقط شیر کنار یکی از گلدان ها. از آن خواهد شد در یکی از سه مرحله – یا بیش از حد مایع, پس نگه داشتن پخت و پز و بررسی در 10 دقیقه; شروع به تنظیم اما هنوز هم با کمی تلو تلو خوردن پس از حذف از اجاق و ترک در آب برای 10 دقیقه قبل از انتقال به یخچال که در آن آنها را به طور کامل مجموعه ای; اگر آنها را سخت و سپس آنها آلوده ،
  8. گلدان را ترک در یخچال به مدت حداقل چهار ساعت به مجموعه.
  9. به خدمت قرار داده و تمشک در یک کاسه کوچک و اضافه کردن شکر شکر و تخم مرغ و آب آهک. شکستن آنها را با یک چنگال و سپس آنها را در بالای هر یک گلدان کوچک درست قبل از شما آنها را در خدمت.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im