Matcha ساندویچ بستنی دستور

تلگراف | No comments

این طراوت ماهرانه تلخ چای سبز بستنی خواهد بود مناسب برای پایان هر, ژاپنی, وعده غذایی. اگر شما با استفاده از بستنی ساز و کاسه نیاز به سرد شما می توانید با تهیه این روز در پیش است.

دبستان زمان: 20 دقیقه به علاوه گردونه و انجماد | زمان پخت: 20 دقیقه

باعث می شود

شش

مواد تشکیل دهنده

  • 6 زرده تخم مرغ
  • 150 گرم شکر کاستور
  • 280ml دو کرم
  • 560ml شیر
  • 1 وانیل غلاف تقسیم درازا و خراشیده به حذف دانه
  • 2 قاشق غذاخوری مسابقه پودر (پودر چای سبز)
  • 12 بیسکویت دستگاه گوارش

روش

  1. مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ.
  2. ترکیب خامه و شیر و وانیل و دانه و غلاف وانیل را در یک ماهی تابه. طبخ بیش از متوسط حرارت کم تا زمانی که درست در زیر نقطه جوش. حذف از گرما.
  3. پور فقط یک ladleful از این مایع را به مخلوط تخم مرغ را خوب مخلوط کنید و سپس اضافه کردن بقیه. مخلوط به طور کامل به حل کردن شکر.
  4. شستشو قابلمه بریزید و تخم مرغ و شیر مخلوط را به تابه. کوک روی حرارت متوسط کم تکان دهنده به طور مداوم تا زمانی که کاستارد به اندازه کافی ضخیم برای کت پشت یک قاشق. حذف غلاف وانیل و خراش کاستارد را در یک کاسه.
  5. غربال کردن matcha پودر کاستارد و با دقت هم بزنید به حذف تمام توده. با پوشش چسبیده به فیلم تا زمانی که سرد می شود.
  6. بریزید سرد بریزید به یک بستنی ساز و اونا با توجه به ماشین ، متناوبا پور کاستارد را در یک ظرف یخ برای دو یا سه ساعت. ماهوت پاک کن زدن بریزید و سپس بازگشت به فریزر و تکرار در دو یا سه ساعت تا زمانی که یخ زده.
  7. برای خدمت به حرکت شبیه چمچه زنی در حدود 90 گرم از بستنی و ساندویچ آن را بین دو دستگاه گوارش بیسکویت. شما می توانید یخ ساندویچ دوباره به خدمت بعد اگر شما می خواهید.

ی دستور غذاها از مواد غذایی ژاپنی ساخته شده آسان توسط Aya نیشیمورا (مرداک کتاب £14.99) نیز موجود است به عنوان یک کتاب

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>