میلان به سبک مرغ سوخاری همبرگر دستور العمل

این ماهی کولی مایو در این میلانسه همبرگر می دهد خوب اومامی ضربه به قطع از طریق شور, مرغ سرخ شده. پایان آن را با چیزی تازه و نور مثل کاهو.

دبستان زمان: 20 دقیقه | زمان پخت: 15 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 1 x 50g قلع فیله ماهی کولی در روغن زیتون, خشک
  • 2 قاشق چایخوری کیپر
  • 8 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • رنده شده مزه از 1 لیمو بزرگ
  • 4 بدون پوست و بدون استخوان ران مرغ
  • 50 گرم آرد ساده
  • 2 تخم مرغ به آرامی ضرب و شتم
  • 150 گرم پودرهای سوخاری panko
  • حدود 250 میلی لیتر روغن برای سرخ کردن عمیق
  • 1 x 150 گرم کیسه موشک
  • 4 نرم سفید رول

روش

  1. ریز ریز کردن آنچوی و کیپر و مخلوط با سس مایونز و رنده شده لیمو. را کنار بگذارند.
  2. محل ران مرغ را بین دو تکه از پخت پوست و صاف به آرامی با وردنه.
  3. جای آرد مورد ضرب و شتم تخم مرغ و پودرهای سوخاری در سه جداگانه سوپ صفحات و یا ماکارونی کاسه. فصل آرد. کاوشگر هر ران مرغ را به آرد دادن هر گونه افراط و سپس شیب را در تخم مرغ و سپس فشار دهید به موارد جزئی تا به طور مساوی پوشش داده شده است.
  4. حرارت روغن را در یک ماهی تابه یا تابه در روغن سرخ کرده و سرخ ران برای پنج تا شش دقیقه در هر طرف و یا تا زمانی که از طریق پخته شده و قهوه ای طلایی است. تخلیه بر روی کاغذ آشپزخانه.
  5. گسترش رول با سس مایونز ماهی کولی. ساخت هر برگر با مرغ سرخ شده و گوجه فرنگی و موشک.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im