بدون مخمر ماهی تابه پیتزا دستور

تلگراف | No comments

دستور من این است که راهی برای ساخت یک پیتزا حتی اگر شما لازم نیست که هر گونه مخمر یا فقط باید مشکلات با تمام ورز/اثبات malarkey,. فقط در ترکیب آرد و آب و شما از بین برود – بدون اثبات مورد نیاز – و پیتزا خوشمزه می تواند شما را در یک دقیقه با هر گونه شکوه شما علاقه داشتن به. این یک پیتزا با پایه بیسکویت – یک “scozza” پس از آن.

دبستان زمان: 20 دقیقه | زمان پخت: 20 دقیقه

باعث می شود

دو 25cm پیتزا

مواد تشکیل دهنده

  • 400g خود-بالا بردن آرد به علاوه اضافی برای گرد
  • 2 موتزارلا توپ
  • 300 میلی لیتر آب
  • 1 انباشته قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 200 میلی لیتر passata
  • پپرونی آویشن یا پونه و یا هر چیز دیگری شما می خواهم به استفاده از به عنوان یک شکوه

روش

  1. پیش گرم کردن کوره خود را. به آرامی گرد و غبار غیر چوب ماهی تابه (حدود 30 سانتی متر در قطر) با آرد.
  2. تخلیه پنیر موزارلا و قطع هر توپ در نیمه سپس برش هر نیمه به چهار قطعه. ترک آنها را به تخلیه در یک آبکش مجموعه بیش از یک کاسه. این توقف پنیر از شسته شدن بیش از حد مایع به پیتزا. من حتی فشار برخی از آب پنیر برای کمک به.
  3. با استفاده از یک مخلوط کن ایستاده با قلاب خمیر و دلبستگی و مخلوط آرد و آب و نمک و روغن زیتون را با هم تا زمانی که خمیر فرم. این طول می کشد حدود سه تا چهار دقیقه است. تبدیل خمیر به آرامی سطح floured و پایان ورز با دست تا زمانی که صاف به لمس – حدود دو دقیقه است.
  4. برش خمیر را در نصف و رول کردن یک قطعه به یک دایره است که مناسب به ماهی تابه خود را با استفاده از وردنه. آسانسور را به حرکت و فشار لبه ها به طرف. طبخ در اجاق بیش از حرارت متوسط به مدت چهار تا پنج دقیقه است. اگر شما تکان تکان خوردن پان در این مرحله شما باید توجه کنید که خمیر پخته شده است و در مجموعه تحت جانبی.
  5. در این نقطه, آن تلنگر بیش از با استفاده از یک قاشق چوبی یا کفگیر زیر پایه. آشپزی برای یکی دیگر از چهار تا پنج دقیقه تا پایه تنظیم شده است. تابه را خاموش گرما. سمت فوقانی پیتزا را شروع کرده اند به مجموعه ای به یک پوسته اما فقط با فشار آن را کمی با حوله چای برای ایجاد فضا برای پر کردن.
  6. تزئین پیتزا با قرار دادن یک ladleful از passata در این مرکز و با استفاده از حرکات دایره ای با پشت ملاقه به طور مساوی توزیع آن را بر روی پایه. نمی شود وسوسه به استفاده از بیش از حد.
  7. پراکنده نیمه خشک پنیر موزارلا در بالا همراه با دیگر toppings شما می خواهید به استفاده از.
  8. طبخ تحت کوره برای حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که آن را به نظر می رسد انجام می شود. فصل خوبی را با نمک و یک نم نم باران از روغن زیتون و خدمت با سالاد سبز نصب و راه اندازی و پخت و پز پیتزا دوم در راه همان است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>