Portobello قارچ و آووکادو quesadillas دستور

Prep زمان: 15 دقیقه | زمان پخت: 15 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 150 گرم قارچ portobello
  • 2 قاشق غذاخوری نارگیل یا روغن زیتون
  • 2 قاشق چایخوری سس سویا
  • 2 قاشق چایخوری شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری سرکه سیب
  • 2 آوکادو سنگ برداشته و گوشت scooped
  • ½ X 400 گرم قلع لوبیا سیاه و سفید, شستشو داده و خشک
  • 8 چیپس
  • 1 آهک quartered
  • 1 تعداد انگشت شماری از جعفری و برگ برداشت و ریز خرد شده (اختیاری)
  • 100 گرم پنیر چدار رنده شده
  • 4 قاشق غذاخوری ساده و شیرین ترکی یا ماست یونانی

روش

  1. تمیز و برش قارچ portobello و ریز ریز کردن ساقه.
  2. حرارت روغن را در یک ماهی تابه اضافه کنید و قارچ. سرخ برای چند دقیقه در هر طرف و سپس اضافه کردن سویا سس, شربت افرا و سرکه و فصل را با نمک. سرخ برای چند دقیقه دیگر. انتقال به یک صفحه و پاک کردن ظرف تمیز….
  3. Mash up آووکادو گوشت و لوبیا را جداگانه با چنگال و خود را کنار بگذارند.
  4. حرارت ماهی تابه بدون روغن و اضافه کردن یک نان ذرت مکزیکی. گسترش یک چهارم از خمیر آوکادو بیش از آن و پراکندگی بیش از یک چهارم از پوره لوبیا و نیمی از قارچ برش.
  5. فشار بیش از برخی از آب آهک و پراکنده با جعفری (در صورت استفاده) و پنیر. گسترش یک لایه نازک از ماست بر دیگری نان ذرت مکزیکی و محل آن را در بالای ماست سمت پایین. با دقت تلنگر تمام ذرت مکزیکی و سرخ آن را در طرف دیگر برای یکی دیگر از چند دقیقه تا زمانی که پنیر ذوب شده است. اسلاید آن را به یک هیئت مدیره برش و برش به کوچکتر قاچ.
  6. تکرار با مواد باقی مانده و فورا سرو کنید.

دستور از کمی آشپزخانه سبز توسط دیوید Frenkiel & Luise Vindahl (Hardie Grant £20). منظور کپی خود را از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im