دستور کاری میگو

Tخود کاری است نسبتا سریع به طبخ یک بار کاری پایه ساخته شده است – و این را می توان از پیش آماده شده به راحتی. برمه ادویه کاری نمی به طور سنتی شامل نارگیل, اما ما فکر می کنم آن را می افزاید: عمق فوق العاده و تقریبا دیوانه و طعم.

دبستان زمان: 10 دقیقه | زمان پخت: 25 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 6 قاشق غذاخوری روغن (گیاهی آفتابگردان یا بادام زمینی)
  • 3 medum پیاز خرد شده
  • 10 حبه سیر پوست کنده
  • ½ اندازه انگشت شست قطعه از زنجبیل پوست کنده
  • ½ دسته از ساقه گشنیز ریز خرد شده, به علاوه برخی از برگ برای چاشنی زدن
  • 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 2 قاشق چایخوری متوسط پودر فلفل
  • 50g آبش نارگیل (با استفاده از بلوک جامد نوع یا 50 میلی لیتر شیر نارگیل)
  • 2-3 قاشق غذاخوری سس ماهی
  • 600g بزرگ, خام, شاه میگوی پوست کنده و deveined

روش

  1. حرارت روغن در غذای مرکب از گوشت وارد و یا wok مجموعه ای بیش از متوسط حرارت بالا. اضافه کردن پیاز خرد شده و طبخ به آرامی تبدیل کردن حرارت را کم متوسط و تکان دهنده هر چهار تا پنج دقیقه تا زمانی که نرم و شروع به رنگ به آرامی و تبدیل به نفت و این را حداقل به مدت 15 دقیقه.
  2. در حالی که پیاز, پخت و پز, شکستن حبه سیر و زنجبیل را در یک هاون و ملات و یا حمله رعد اسا در یک پردازنده مواد غذایی.
  3. یک بار پیاز, آماده, اضافه کردن سیر خرد شده, زنجبیل و گشنیز ساقه و سرخ برای چند دقیقه تا زمانی که معطر است. اضافه کردن ادویه جات ترشی جات و آبش نارگیل, شکستن آن را به قطعات کوچکتر به عنوان شما را هم بزنید. آن را باید ذوب در. در نهایت, اضافه کردن سس ماهی و میگو و طبخ را روی حرارت متوسط برای حدود پنج دقیقه یا تا زمانی که میگو پخته شده از طریق.
  4. خدمت گرم در بخارپز برنج و چاشنی زدن با برگ گشنیز.

دستور از Rangoon خواهر توسط امی و امیلی چانگ (Ebury مطبوعات £20). سفارش یک کپی از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de