این یک ترشی فوری است که می تواند فقط در چند دقیقه و افزود: به وعده های غذایی خود را به عنوان یک ظرف سمت. این بافت ترد از خیار و گرما از زنجبیل باعث می شود آن را سخت برای جلوگیری از خوردن هنگامی که شما شروع به. سعی کنید آن را با هر وعده غذایی اصلی ظرف.

دبستان زمان: 5 دقیقه و 30 دقیقه ترشی زمان

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 1 خیار بزرگ حدود 500 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 1 قاشق غذاخوری mirin
  • ½ قاشق چایخوری شکر قهوه ای روشن
  • 15 گرم زنجبیل تازه را پوست کنده و نازک ورقه شده

روش

  1. بخشی از پوست کندن خیار و سپس آن را قطع در نیم درازا. خراش کردن دانه ها را با یک قاشق چای خوری و دور بیندازید.
  2. باش خیار را با وردنه به شکستن آن را به قطعات نیش اندازه (ناهموار کاهش کمک این سس به سرعت جذب).
  3. ترکیب سس سویا و سرکه و mirin و شکر و سپس مخلوط با خیار. اضافه کردن زنجبیل را ترک و به ایستادن به مدت 30 دقیقه قبل از سرو.

ی دستور غذاها از مواد غذایی ژاپنی ساخته شده آسان توسط Aya نیشیمورا (مرداک کتاب £14.99) نیز موجود است به عنوان یک کتاب

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de