رستوران ها و کافه ها در حال بازگشایی چگونه خواهد coronavirus آنها را تغییر دهید?

این یک مکالمه بسیاری از ما چشیده در طول مستند: که در آن ما می رویم به غذا خوردن و چه می خواهیم به خوردن هنگامی که رستوران در نهایت باز کردن درهای خود را? در نهایت تاریخ است که در چشم با بوریس جانسون تایید در 23 ژوئن که کسب و کار در صنعت مهمان نوازی می توانید بازگشایی دوباره از شنبه 4 جولای.

وجود دارد خواهد شد محدودیت های قابل توجهی در محل: دو متر فاصله حکومت بوده است آرام و به یکی از با “کاهش” عوامل دوبله شده ‘1m-پلاس’. مشتریان قادر خواهد بود برای نشستن نزدیک هم از اول تصور (که خواهد آمد به عنوان برخی از امداد رسانی به صاحبان رستوران) اما تنها اگر اقدامات مانند پشت به پشت صندلی perspex صفحه نمایش پارتیشن های بین جداول یکبار مصرف منوها و تمیز کردن به طور منظم معمولا لمس سطوح در محل قرار داده.

در سخنرانی خود در ژوئن 23, بوریس جانسون گفت که “ما ملی در خواب زمستانی آغاز شده است به پایان رسیده” a حرکت می کند که در نهایت اجازه می دهد تا رستوران به گسترش عملیات خود را فراتر از غذای آماده خدمات است که بسیاری از سراسر کشور به تصویب رسید. و مشتریان می توانید انتظار برای دیدن تغییرات قابل توجهی در مورد علاقه خود را ثابت…

ادامه مطلب: بهترین رستوران با باغ بزرگ برای فضای ناهارخوری

چه خواهد شد رستوران ها و کافه ها شبیه پست-مستند?

از سمت راست جبران رستوران ها خواسته شده است به در نظر گرفتن تاثیر coronavirus شروع با مشتریان حمل و نقل به محل. سالن های خواسته شده است برای کار با مقامات محلی و مناطق همسایه به نظر اضافی ایجاد فضاهای پارکینگ ماشین یا دوچرخه قفسه بنابراین مردم می توانند با سفر به آنها را بدون استفاده از حمل و نقل عمومی اگر آنها می توانند.

هنگامی که وجود دارد دستورالعمل های اطراف صف شامل مدیریت ظهر به مطمئن شوید که آن را نمی اخلال در نزدیکی کسب و کار و داشتن کارکنان و مشتريان در مورد اینکه چگونه به تدوین و فرموله کردن یک خط منظم.

به عنوان مشتریان وارد محوطه وجود دارد باید روشن شود علامت بر حفظ بهداشت اولویت – نشانه های که به یاد مردم را به شستن دست های خود را و نگه داشتن فاصله خود باید گذاشت و یا بازی های برگزار شده توسط صدا و یا حتی ارسال به مردم گوشی های تلفن همراه. مردم نیز باید یادآوری شود که آنها تنها می توانند به رستوران با خانواده خود و یا با یکی دیگر خانواده اگر آنها در داخل خانه.

داخل رستوران خواهد بود که در آن مردم ممکن است شدید ترین تغییرات. هیچ اجرای زنده از هر نوع مجاز هستند در حال حاضر. هر مناطق بازی برای کودکان باید بسته شود. بیشتر propping تا نوار و یا سفارش در تا; در عوض, فقط, جدول خدمات مجاز خواهد بود و دولت به درخواست کارکنان برای محدود کردن تماس بین کارکنان و مشتریان است. پیشخدمت مورد نیاز خواهد بود برای پاک کردن سطوح بیشتر و جمع آوری و صفحات بیشتر. دستورالعمل همچنین توصیه یکی از راه های سیستم برای مکان های است که نمی تواند در ایجاد فاصله بین مردم است.

تماس با ما پرداخت خواهد شد و تشویق و بعضی از نقاط را به خوبی ممکن است استفاده از ظروف یکبار مصرف چاشنی که در غیر این صورت نیاز به تمیز کردن در بین هر استفاده.

حتی با آرامش از دو متر در قاعده تعداد افراد مجاز در فضاهای محصور کاهش خواهد یافت. متناوب ورودی بار نیز پیشنهاد شده است به منظور کاهش تعداد. را قادر می سازد مشتریان بازگشت به خوردن در اتاق غذاخوری خوش آمدید, اخبار می گوید مایک Foalks صاحبخانه تاج مسافرخانه در وستون اما داخل سالن ناهار خوری شمار “یکی دیگر از مجموعه ای از چالش های” او اذعان می کند. ممکن است برخی از زمان قبل از مردم احساس می کنید واقعا راحت, غذای بیرون دوباره.

کسب و کار در بریتانیا نیز ممکن است خواسته شود به جمع آوری اطلاعات تماس از مشتریان در حال حاضر به عنوان مورد در چندین کشور دیگر به منظور کمک به پیگیری و ردیابی باید موارد پدیدار شود.




مشتریان پوشیدن محافظ ماسک صورت در یک جدول در تراس یک کافه در پیازا Navona در رم


اعتبار: بلومبرگ

آشپز و رستوران Jason Atherton که صاحب رستوران در دبی و شانگهای و سنت موریتس به عنوان به خوبی به عنوان او را تحسین اجتماعی شرکت رستوران در لندن شده است در فرایند پیدا کردن یک راه حل عملی برای خود در لندن مکان.

“در شانگهای هر دو رستوران و بار در منطقه بسیار شلوغ است. ما فاصله جداول و کارکنان پوشیدن ماسک صورت, اما اجتماعی فاصله بسیار متفاوت وجود دارد” آترتون توضیح می دهد که داشتن شاهد تعداد زیاد از مردم بازگشت به مناطق جمعی.

در لندن او نه رستوران ها از جمله Michelin گرده خیابان های اجتماعی. “نقطه ضعف بزرگ از داشتن یک رستوران در لندن است که فضا: هزینه اجاره هر فوت مربع بدان معنی است که معمولا یک رستوران باید در 75 درصد ظرفیت را به هر گونه سود. گرده خیابان های اجتماعی می تواند صندلی فقط بیش از 70 جداول. اجازه می دهد تا برای اجتماعی فاصله من گرفته ام که به 36.”

دومین نشست ضروری خواهد بود: “به منظور شکستن حتی ما نیاز به خدمت 45 جداول در طول ناهار خدمات و 76 جدول برای شام – با فرض صرف هر سر همان باقی خواهد ماند.

متعادل ایمنی از مشتریان و کارکنان با نیاز به اجرای یک کسب و کار سودآور Atherton مجموعه ای را به ایجاد یکبار مصرف منوها ارائه حوله و sanitising ایستگاه, ارسال, مجازی شراب لیست برای کسانی که رزرو کرده اند به آنها اجازه می دهد برای انتخاب یک بطری و تنظیم مجدد برای فعال کردن سرآشپزها به کار بازگشت به عقب به جای side-by-side.

سرآشپزها را به پوشیدن ماسک و دستکش های پلاستیکی و تعدادی از کارکنان انتظار در طبقه کاهش خواهد یافت و به کاهش تعداد افراد در ساختمان است. در سراسر بین المللی خود را از رستوران مجموعه او می گوید: رویکرد مشخص خواهد شد “کشور توسط کشور برای دیدن آنچه که به نظر می رسد به کار می شود و چه چیزی نیست.”

ثبت نام و اجتماعی حباب

کسانی که به بازدید از رستوران ها در حال حاضر نیاز به ثبت نام, جزییات آن محل را حفظ خواهد کرد و به مدت 21 روز در مورد شیوع رخ می دهد و آنها نیاز به تماس با کسانی که سفر کرده اند.

مردم باید تنها به بازدید از یک رستوران در خانواده خود گروه و یا حمایت از حباب و یا با یکی دیگر خانواده با توجه به قوانین جدید. متناوبا, آنها می توانید در خارج از منزل با حداکثر پنج نفر دیگر (در مجموع).

کمتر جداول

فضای یک مشکل نیست برای برخی از. شان Rankin, سر آشپز در Grantley سالن در Yorkshire Dales اذعان می کند که در حال آماده شدن برای باز کردن رستوران خود را در گراند کشور خانه هتل ممکن است ساده تر از دیگران از آن است که “در حال حاضر بسیار بزرگ با اتاق به اندازه کافی بین جداول. اگر من مجبور به حذف یک یا دو جدول و سپس پس از آن می شود.” رنکین امیدوار به باز کردن رستوران خود را در یک اندکی کاهش ظرفیت.

اما برای دیگر رستوران باز در کاهش ظرفیت یک گزینه نیست. جیمز کوکران, سرآشپز و صاحب رستوران 12:51 در لندن معمولا صندلی 11 جدول. تحت اصلی دو متری اجتماعی فاصله اقدامات این امر باید به کاهش پنج. در این شرایط او توضیح میدهد: “افتتاح 12:51 نمی توانست از نظر مالی قابل دوام.” زمانی که او از بازگشایی وجود خواهد داشت “پلاستیک محافظ برای کارکنان. کارت ماشین خواهد بود چیزی از گذشته ما خواهد بود با استفاده از یک سیستم به موجب آن به مشتریان پرداخت در تلفن های خود را از طریق وب سایت ما کاهش تماس با کارکنان ما است.”

عمومی, خوردن چرک

این تاپاس زنجیره ای Iberica با شاخه های در لندن, لیدز, منچستر و گلاسکو امیدوار است این صندلی در فضای باز و فضاهای آن در رستوران های مختلف ارائه خواهد شد یک محل امن برای شام در تابستان امسال و کسب و کار شده است در گفتگو با صاحبخانه و شوراهای محلی به گسترش فضای آنها را اشغال کند. ایده آل برای تعداد نسبتا کمی از رستوران ها و کافه ها اما خطر بیافتد توسط انگلیسی آب و هوا.

“ما در یک فضای باز در بازار به طوری امن فاصله اقدامات شده است آسان تر برای قرار دادن در محل می گوید:” الیزابت Haigh صاحب رستوران سنگاپوری مه مه, واقع در قصبه بازار است. در طول مستند Haigh اقتباس کسب و کار خود را به فروش طیف وسیعی از, چاشنی, چای و ادویه مخلوط و ‘مه مه نانوایی’ مفهوم ارائه سنگاپوری پخته محصولات برای مشتریان به گرفتن و رفتن.

نگه داشتن کارکنان امن

دولت پیشنهاد کرده اند تمام قوانین مربوط به کارکنان در مورد بهداشت – و زمانبندی از زمانی که تغییرات شروع باید مبهوت به مطمئن شوید که تعداد زیادی از مردم است که به عنوان کم به عنوان آنها می توانند. اگر امکان ادامه راه به محل ایده آل خواهد بود به طوری کارکنان می تواند به طور جداگانه و نه بیش از حد به احتقان ورودی که در آن مشتریان در صف بندی.

کارکنان باید خود را تغییر دهید در سایت و برای کسانی که نقش معنی است که آنها نیاز به باقی می ماند در یک محل مانند یک صندوقدار منطقه خود را باید از نظر اجتماعی فاصله از کسانی که ساخت راه خود را در اطراف محل. در برخی موارد مقابل کارکنان کاخ حتی ممکن است در پشت یک plexi-شیشه مانع است.

کارکنان آشپزخانه نباید معاشرت با یکدیگر در خود می شکند به منظور کاهش خطر انتقال و تنها یک نفر در یک زمان باید دسترسی مناطق مانند راه رفتن در pantries فریزر و یخچال.

برای کمک به کسانی که تمیز کردن رستوران ها باید wedged باز به طوری که آنها لازم نیست به لمس دستگیره به عنوان اغلب و دستورالعمل ها را نیز توصیه می کنیم همه چیز باید برود را در بین مشتریان استفاده برای ایمنی از بازدید کنندگان و کارکنان مانند روکش منوها و کارت خوان.

واکنش های زنجیره ای

با اغلب فضاهای بزرگتر برای مقابله با, های مختلف سفارش و پرداخت سیستم جایگزینی برای ایستگاه های نوشابه و قاشق و چنگال و زنجیر ممکن است در تلاش برای متقاعد کردن مشتریان است که آنها در یک فضای امن.

در واقع برخی از زنجیر در حال حاضر اعلام کرد تعطیلی و ضرر و زیان به عنوان یک نتیجه از این بیماری همه گیر. 6,000 مشاغل در معرض خطر بودند در بلا ایتالیا و کافه روژ پس از صاحبان به اطلاع از قصد به انتصاب مدیران و 61 از 80 شاخه های Tex-Mex زنجیره ای Chiquitos بسته خواهد شد به طور دائم.

“ما برنامه های [برای بازگشایی درگیر] گسترده سایت های خاص ارزیابی ریسک با اقدامات شامل کارت و یا تماس با ما پرداخت تنها محدود ظرفیت و بار ساکن و افزایش sanitising و تمیز کردن خدمات, می گوید:” گاوین Adair مدیر اجرایی رزا تایلندی کافه است که از 19 رستوران در سراسر لندن و منچستر و لیورپول و لیدز.

به طور مشابه, سالم, فست فود های زنجیره ای LEON که باز مانده غذای آماده در سراسر مستند اختصاص داده شده و چهار رستوران به خدمت بیمه خدمات درمانی کارکنان اقدامات برنامه ریزی شده از جمله جدول فاصله کف نشانگر نشان می دهد که در آن شام می توانید صف با خیال راحت پرداخت بدون پرداخت پول نقد و کاهش منو به جای کمتر سرآشپزها در آشپزخانه.




لئون قصد دارد به فضا از جداول مدیریت صف و کاهش آن منو


اعتبار: PA

آیا مشتریان بازگشت ؟

با وجود عدم اطمینان بیش از رسمی مشاوره و ترس در مورد اینکه آیا مردم احساس امنیت غذا خوردن در آینده نزدیک رستوران خوشبین باقی می ماند که صنعت مهمان نوازی زنده خواهد ماند – در هر صورت که ممکن است.

“به عنوان یک صنعت ما باید به کار سخت به ارائه راه حل و نه بخشی از مشکل” می گوید: آشپز Ravinder Bhogal صاحب Jikoni در لندن است. Bhogal برنامه ای برای بازگشایی رستوران او با کوتاه تر منو به جای یک مهندسی مجدد روتا متناوب در ساعت از سرآشپزها و انتظار کارکنان اجازه می دهد تا آنها را به سفر در پیک بار در حمل و نقل عمومی. “گاهی اوقات از آن است که ما بزرگترین چالش های را که ما بهترین های ما و ما به امید آینده ای روشن تر – اما این فقط ممکن است با حمایت بیشتر از دولت و ما صاحبخانه است.”

“من فکر نمی کنم ما به عقب بر گردیم به حالت عادی در حالی که” اذعان می کند آترتون “اما ما زنده خواهد ماند. این مدل را تغییر دهید و مطمئن شوید که آن را برای رفتن به میدان مین در حالی که برای, اما ما در حال رفتن به محل کار از طریق آن با هم و همه چیز را به عنوان آنها می آیند.”

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im