کباب ران بره شکم پر با زیتون و رزماری دستور

Search آنلاین برای فیلم نشان میدهد که چگونه به پروانه پا اگر شما مطمئن نیستید. لذت بردن از باقی مانده گوشت گرم اگر شما مانند ساندویچ یا پر به نان پیتا (پرنده).

زمان آمادگی: 30 دقیقه | زمان پخت: 1 ساعت و 20 دقیقه به علاوه 10 دقیقه استراحت

در خدمت

هشت

مواد تشکیل دهنده

  • 1 butterflied پا بره با وزن حدود 1.5 کیلوگرم پس از آن بوده است butterflied
  • 1 دسته از رزماری
  • ½ دسته جعفری
  • 80g هر بازمی گردد زیتون
  • 3 آنچوی
  • 40 گرم کشمش
  • 75 گرم تازه پودرهای سوخاری
  • مزه و آب پرتقال ½
  • روغن زیتون برای نم نم باران
  • 2 پیاز قرمز
  • ½ سر سیر, حبه جدا
  • 250ml گوشت سهام
  • 250 میلی لیتر شراب قرمز

روش

  1. نگاهی بره از یخچال نیم ساعت قبل از اینکه شما شروع به پخت و پز.
  2. شما می توانید چاشنی یا با دست و یا در یک پردازنده مواد غذایی. انتخاب بسیاری از برگ ها از رزماری (رزرو چند عدد) و پالس و یا ریز ریز کردن آنها را با جعفری (ساقه و همه), زیتون و ماهی کولی. اضافه کردن کشمش پودرهای سوخاری و مزه پرتقال و مخلوط شما می خواهید همه چیز را به طور مساوی خرد شده را با هم اما نه بیش از حد خوب است. فصل و هم بزنید در آب پرتقال و به اندازه کافی روغن زیتون به فقط آن را با هم.
  3. از پیش گرم کردن فر به 220C/200C فن/گاز علامت 7.
  4. پخش کردن, گوسفند, پوست سمت پایین بر روی یک سطح تمیز و یا هیئت مدیره. با استفاده از یک چاقوی تیز به چند اسلش در گوشت – و نه بیش از حد عمیق, اما فقط برای ایجاد جیب برای چاشنی. قاشق روی چاشنی برای پوشش بره همه بیش از (وجود دارد مقدار زیادی از پر کردن است اما این خوب است) و سپس برابر بیش از این طرف به مهر پا به عقب با هم. گره آن را محکم با رشته – آن را ندارد به یک فانتزی آرایش فقط کراوات سه یا چهار قطعه از رشته با یک گره در امتداد مفصل است. اگر تاریخ نمی به طور کامل دیدار و چاشنی در معرض کمی نگران نباش. فشار با نوک انگشت باقی مانده رزماری ارتوپدی به این رشته است.
  5. پوست کندن و برش پیاز را به بزرگ قاچ. شکستن حبه سیر در پوست خود را. پراکنده پیاز و سیر را برشته سینی و نستله در بره پیوستن به سمت پایین. پور در سهام و نیمی از شراب قرمز و سپس نم نم باران همه چیز را با روغن زیتون و فصل سخاوتمندانه.
  6. کباب برای یک ساعت و 20 دقیقه صورتی بره. در حالی که پخت و پز قاشق باقی مانده شراب قرمز بیش از گوشت بره چند بار کوک آن را بیش از همه. حذف از اجاق و ترک به مدت 15 دقیقه قبل از کنده کاری.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im