Tخود را بسیار آهسته بو داده مخلوط از قرمز و پیاز و سیب زمینی شیرین و courgette تعجب است علاوه بر این کلم سفید – به طور معمول یک عنصر شما فکر می کنم به کباب, اما آن را به خوبی کار می کند در یک هوای زمستانی سالاد پاشیده با مقدار زیادی از جعفری خرد شده و در خدمت به طور جدی با این سیر سس.

دبستان زمان: 20 دقیقه | زمان پخت: 1 ساعت و 5 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

برای سس سیر (باعث می شود 175ml)

  • 1 بزرگ سیر لامپ جدا شده به حبه شکست با چاقو پوست کنده و نصف شده
  • 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 تازه آویشن ارتوپدی برگ تنها به حدود 1 قاشق غذاخوری
  • 2 تازه مریم گلی ارتوپدی برگ تنها
  • 85 گرم شکر دانه ریز
  • آب از 1 لیمو

برای سالاد

  • 2 عدد پیاز قرمز حدود 250 گرم برش را به تکه های بزرگ
  • 2 سیب زمینی شیرین در مورد 650g پوست کنده و برش را به تکه های 2.5 سانتی متر
  • 3 قاشق غذاخوری نور muscovado شکر
  • 2 حبه سیر تقریبا خرد شده
  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف یک کلم سفید حدود 350 گرم برش را به تکه های بزرگ
  • 2 courgettes حدود 400 گرم برش را به تکه های بزرگ
  • 25g تازه, تخت, برگ جعفری تقریبا خرد شده

روش

  1. برای اینکه سس قرار داده و سیر را در یک قابلمه کوچک بریزید و در نیمی از نفت و طبخ را روی حرارت کم به مدت پنج دقیقه تا سیر تبدیل یک رنگ قهوه ای طلایی است. حذف از گرما و اضافه کردن سبزی و قند و شکر و آب لیمو و هم بزنید تا شکر حل شده.
  2. انتقال به یک مخلوط کن یا یک پردازنده مواد غذایی و حمله رعد اسا تا صاف و یا با استفاده از یک مخلوط کن استیک را در تابه. هم بزنید و در روغن باقی مانده و اضافه کردن نمک و فلفل.
  3. از پیش گرم کردن فر به 150C/130C فن/گاز 2.
  4. قرار دادن پیاز قرمز و سیب زمینی شیرین به قلع مثل آتش. نم نم با شکر و نیمی از سیر, سپس, نم نم باران با دو قاشق روغن و فصل را با نمک و فلفل. با استفاده از دست خود را پرت کردن سبزیجات در روغن و شکر تا به طور مساوی پوشش داده شده است.
  5. قرار دادن کلم سفید و کدو را جدا قلع مثل آتش نم نم با باقی مانده سیر و روغن زیتون و سپس اضافه کردن نمک و فلفل و مخلوط کنید.
  6. کباب تمام سبزیجات برای حدود یک ساعت تبدیل یک یا دو بار تا زمانی که نرم و بسیار به آرامی browned. را از فر میگذاریم تا خنک شود.
  7. انتقال سبزیجات تفت داده شده را به یک کاسه خدمت نم نم با جعفری خرد شده و قاشق بیش از 125 میلی لیتر از این سس سیر.باقی مانده سس را نگه دارید برای دو تا سه روز در یخچال است.

دستور از حموس به حلوا با Ronen Givon و مسیحی Mouysset (غرفه £12.99). منظور کپی خود را از کتاب.تلگراف.co.انگلستان

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de