ماهی قزل آلا ceviche با ترنج, آووکادو, گشنیز و آجیل کاج تست دستور

You می تواند جایگزین ترنج آب با لیمو و آهک و یا حتی yuzu برای یک ژاپنی بیشتر احساس می کنید. اگر شما در تلاش برای برش ماهی قزل آلا و محل آن را در فریزر به مدت 20 تا 30 دقیقه به شرکت آن را از قبل. شما هم می توانید این خدمت به عنوان یک غذای اصلی با برخی از برنج قهوه ای و یا در ترد کاهو-برگ “فنجان” به عنوان یک نویسنده و یا میان وعده.

دبستان زمان: 15 دقیقه و 30 دقیقه خیساندن

در خدمت

دو عنوان اصلی و یا چهار به عنوان یک نویسنده و یا میان وعده

مواد تشکیل دهنده

  • ¼ پیاز قرمز بسیار نازک
  • 2 سخاوتمندانه نیشگون نمک
  • 300 گرم بسیار تازه (سوشی درجه) ماهی قزل آلا filletJuice از ½ بزرگ ترنج (به 70ml)
  • 3 قاشق چایخوری پیاز رنده شده مزه ترنج
  • 1 فلفل قرمز نصف درازا و نازک (deseeded اگر شما می خواهید کمتر گرما)
  • 2 سانتی متر تکه ریشه زنجبیل رنده شده
  • 1 سیر میخک بسیار نازک
  • ½ قاشق چایخوری شکر کاستور
  • 1 قاشق چایخوری بسیار خوب-کیفیت روغن زیتون
  • 1 کوچک رازیانه لامپ بسیار نازک
  • 1½ قاشق غذاخوری آجیل کاج
  • 1 آووکادو رسیده
  • 10 گرم برگ گشنیز

روش

  1. خیس کردن پیاز قرمز در آب بسیار سرد فقط به اندازه کافی برای پوشش با یک سخاوتمندانه خرج کردن از نمک به مدت 30 دقیقه. پس از 30 دقیقه تخلیه و پت خشک با کاغذ آشپزخانه. را کنار بگذارند.
  2. در ضمن قطعه ماهی قزل آلا بسیار نازک. نم نم با دیگر سخاوتمندانه خرج کردن از نمک را کنار بگذارند و برای 10 دقیقه در حالی که شما آماده سازی مواد تشکیل دهنده باقی مانده.
  3. در یک کوزه کوچک, ماهوت پاک کن زدن با هم در ترنج آب و با مزه فلفل و زنجبیل و سیر و شکر و روغن زیتون. جای ماهی قزل آلا در یک کاسه بریزید و ترنج در مخلوط. خوب مخلوط کنید و سپس در یخچال به مدت 10 دقیقه و سپس حذف از یخچال اضافه کردن رازیانه و خیس شده پیاز قرمز و خوب مخلوط کنید و سپس ترک برای بیشتر از پنج دقیقه در دمای اتاق.
  4. حرارت ماهی تابه کوچک بیش از حرارت متوسط و سپس اضافه کردن آجیل کاج. نان تست را در ظرف خشک تکان دادن آن را به طور منظم تا زمانی که آنها به آرامی طلایی و معطر (آیا چشم خود را خاموش و آنها را به عنوان آنها به راحتی می سوزاند!). از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  5. نصف سنگ و برش آووکادو به حدود 2 سانتی متر تاس. مخلوط تکه گوشت به آرامی با ماهی قزل آلا. ترتیب ماهی قزل آلا در یک صفحه و سپس پراکنده بیش از گشنیز و آجیل کاج تست. خدمت با برنج قهوه ای و یا در پیچد.

دستور از گیاه شناسی آشپزخانه توسط Elly McCausland (بلومزبری مطلق £26). سفارش یک کپی از کتاب.تلگراف.co.انگلستان.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im