آهسته پخته انبه بره gosht دستور

Prep زمان: 10 دقیقه | زمان پخت: 1 ساعت و 15 دقیقه

در خدمت

سه تا چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 200 گرم انبه رسیده
  • 6 قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
  • 10g سیر تازه رنده شده
  • 10 گرم زنجبیل تازه رنده شده
  • 250 گرم پیاز سفید ریز خرد شده
  • 100 گرم گوجه فرنگی ریز خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه زمین
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری گفتگوی garam
  • 1 قاشق چایخوری دانه رازیانه خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری پودر فلفل
  • 600 گرم تکه بدون استخوان بره
  • 100 میلی لیتر آب
  • 100 میلی لیتر شیر نارگیل
  • آبپاش خرد شده نعناع تازه

روش

  1. پوست کندن انبه, برش دور تمام گوشت و تاس و آن را به تکه های. را کنار بگذارند.
  2. حرارت روغن های سنگین بر اساس تابه روی حرارت متوسط و اضافه کردن دانه زیره سبز. هنگامی که آنها شروع به صدای هیس کردن, اضافه کردن سیر و زنجبیل و طبخ برای 30 ثانیه.
  3. اضافه کردن پیاز خرد شده و طبخ برای شش تا هفت دقیقه است. اضافه کردن گوجه فرنگی خرد شده و طبخ برای بیشتر از 12 دقیقه تکان دهنده, به طوری که پیاز نمی سوزاند.
  4. اضافه کردن زردچوبه, نمک, گرم مصالح دانه رازیانه و فلفل و پودر و تکه های انبه را خوب مخلوط کنید و بگذارید به مدت بیشتر از پنج دقیقه.
  5. اضافه کردن کمی درشتتر خرد گوشت بره و طبخ را روی حرارت بالا به مدت پنج دقیقه و سپس اضافه کردن آب و شیر نارگیل. هم بزنید همه چیز را با هم و کاهش دما قبل از پوشش تابه با درب و پخت و پز به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که گوشت مناقصه است. خدمت پراکنده با نعناع, با, تخت, نان یا برنج.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im