
Smashing و یا دوست داشتنی, خیار به ارمغان می آورد عطر و طعم و بافت خوبی آبدار.
دبستان زمان: 10 دقیقه
در خدمت
چهار به عنوان یک ظرف سمت
مواد تشکیل دهنده
- 4 ضخامت پوست زشت خیار (کوتاه نوع)
- 1 قاشق چایخوری شکر کاستور
- 1 قاشق غذاخوری نمک دریا درشت
- 1 قاشق غذاخوری شراب سفید یا سرکه
- 1 قاشق غذاخوری سس ماهی
- 1 قاشق غذاخوری خفیف تکه های فلفل قرمز (حلب فلفل یا Pul Biber)
- 1 قاشق چایخوری سياه دانه تست
- 2 حبه سیر خرد شده
- یک تعداد انگشت شماری از برگ نعناع, پاره
روش
- پوست خیار و آمار آنها بسیار سخت بیش از همه با وردنه یا آشپزخانه پتک. آنها باید تقسیم و آب. شکستن آنها را از هم جدا با دست های خود را بیش از یک کاسه به ناهموار قطعه.
- در یک کاسه کوچک مخلوط شکر و نمک را با سرکه و سس ماهی برای حل آنها و سپس کاملا مخلوط کنید (خود را با دست) به خیار. هم بزنید در فلفل قرمز پرک تست سياه دانه و سیر خرد شده. خنک تا زمانی که مورد نیاز است.
- طعم خیار و در نظر گرفتن تعادل نمک ترش و شیرین. تنظیم به عنوان شما را مشاهده کنید مناسب; بریزید از طریق پاره نعناع.
دستور اقتباس از تابستان اجاره: چگونه به طبخ بدون گرما توسط تام عقاب (رقص گروهی, £16.99). منظور کپی خود را از کتاب.تلگراف.co.انگلستان
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net