دودی ماهی با خردل و کلم و خیار دستور سس

زمانی که من این تست من شگفت زده در چگونه به وضوح متمایز طعم بودند. تعریف بین ماهی دودی و سس خردل خیلی بهتر از بیشتر فازی دودی مزه سس معمولی شیر-ماهی آب پز.

دبستان زمان: 15 دقیقه | زمان پخت: 25 دقیقه

در خدمت

چهار به عنوان یک ناهار سبک

مواد تشکیل دهنده

  • 8 جدید سیب زمینی
  • 2 فیله ترشی ماهی و یا rollmops تخلیه
  • 1 خیار
  • 4 فیله دودی ماهی حدود 175 گرم هر
  • 300 میلی لیتر کرم پای
  • 120 گرم خردل دیژون
  • 1 انباشته قاشق غذاخوری شوید خرد شده (اختیاری)

روش

  1. طبخ جدید سیب زمینی را در یک ظرف آب شور تا زمانی که آنها در حال مناقصه و پس از آن تخلیه و ترک آنها را برای گرم ماندن در تابه.
  2. هر برش ترشی ماهی widthways در سراسر فیله های نازک باطوم. نصف خیار درازا و حرکت شبیه چمچه زنی دانه ها را با یک قاشق چای خوری. دانه را دور بیندازید.
  3. تهیه یک کاسه سرد آب شور. با استفاده از یک خربزه baller اگر شما یک حرکت شبیه چمچه زنی توپ های کوچک خیار و رها کردن آنها را در آب برای چند دقیقه. شما می توانید تاس خیار گوشت به جای اگر شما لازم نیست که یک خربزه baller. آسانسور خارج خیار از آب و کنار بگذارید.
  4. آوردن یک ظرف آب (به اندازه کافی بزرگ برای نگهداری ماهی فیله) به جوش سپس به پایین به بجوش و خروش آمدن و اضافه کردن دودی ماهی فیله. بجوش و خروش آمدن برای یک دقیقه و حذف از گرما; فیله را پایان پخت و پز در آب است.
  5. در ضمن اینکه سس. اضافه کردن دو قاشق غذا خوری از آب به ماهی تابه بریزید سپس در دو کرم. به جوش بیاورید سپس ماهوت پاک کن زدن در خردل. بازگشت به بجوش و خروش آمدن و سپس اضافه کردن قطعه قطعه شاه ماهی و خیار و شوید, اگر با استفاده از.
  6. نصف سیب زمینی و تقسیم بین چهار صفحات. بلند کردن فیله ماهی از تابه بر روی یک سینی پوشیده شده با کاغذ آشپزخانه خشک کمی از بین بردن پوست اگر شما مایل (باید آن را اسلاید کردن به راحتی) و روی سیب زمینی.
  7. قاشق خردل, شاه ماهی و سس خیار بیش از بالا و خوردن بلافاصله.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de