دودی ماهی خال مخالی و زنجبیل, ژاپنی, پلو دستور

ما یک ماهی خشک شده به نام himono در ژاپن است که شور و سنتی خشک شده در آفتاب. این یک متمرکز طعم اومامی با توجه به فرآیند خشک کردن. دودی ماهی خال مخالی است یک جایگزین خوب با برخی از شباهت در عطر و طعم و بافت به himono.

دبستان زمان: 5 دقیقه و 30 دقیقه تخلیه بار | زمان پخت: 25 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 300 گرم برنج ژاپنی
  • 290ml آب فیلتر شده
  • 2 قاشق غذاخوری خاطر
  • 1½ قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1½ قاشق غذاخوری mirin
  • 50 گرم زنجبیل تازه پوست کنده و برش را به چوب کبریت
  • 2 فیله دودی ماهی خال مخالی حدود 150 گرم پوست برداشته شده و فلس دار
  • 2 پیاز بهار, نازک در قطر و نگهداری در آب سرد

روش

  1. جای برنج را در صافی و تنظیم آن را بیش از یک کاسه آب. به آرامی شستن برنج با دست خود. به عنوان به زودی به عنوان آب تبدیل شیری بلند صافی و تخلیه آب. تکرار سه یا چهار بار تا زمانی که آب کمتر شیری. برنج تخلیه و ترک آن را برای 30 دقیقه.
  2. محل تخلیه برنج در سنگین مبتنی بر (در حالت ایده آل آهن) ماهی تابه. اضافه کردن فیلتر آب كرده و سس سویا و mirin و 20g از زنجبیل و پوشش با درب محکم.
  3. آوردن برنج به جوش حرارت بالا. به عنوان به زودی به عنوان شما می شنوید آب جوش به شدت کاهش حرارت را کم و طبخ برنج برای 11 دقیقه. نمی آسانسور درب در حالی که برنج پخت و پز – این یک قانون سخت است!
  4. حذف تابه را از حرارت و ترک ایستاده پوشش داده شده برای 10 دقیقه.
  5. اضافه کردن ماهی خال مخالی باقی مانده و زنجبیل را به برنج. به آرامی با هم مخلوط کنید و کرک برنج. پوشش تابه با درب و کنار بگذارید به مدت پنج دقیقه برای ماهی خال مخالی به گرم طریق. خدمت با قطعه قطعه شده پیاز بهار.

ی دستور غذاها از مواد غذایی ژاپنی ساخته شده آسان توسط Aya نیشیمورا (مرداک کتاب £14.99) نیز موجود است به عنوان یک کتاب

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de