دودی کبابی ذرت در چوب بلال و refried لوبیا دستور

Wمرغ درمان خود را به یک مکزیکی الهام گرفته از وعده غذایی دو طرف ضروری است بنابراین من باید دودی ذرت در چوب بلال و refried لوبیا. من لوبیا بسیار اذوقه و نوشابه تقریبا در سبک هندی, دال makhani با عمیق دودی گرما به پایان رسید با بارهای از گشنیز تازه و ترشی jalapeños.

دبستان زمان: 3 دقیقه | زمان پخت: 9-12 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 ذرت در چوب بلال
  • 50 گرم سس مایونز
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • 1 آهک

روش

  1. حرارت گریل یا کباب به بالا است. مالش روغن ذرت و کوره برای 9-12 دقیقه تبدیل هر 3 دقیقه یا تا زمانی که سوخته و مناقصه.
  2. در ضمن مخلوط سس مایونز با فلفل قرمز دودی مزه از لیمو و کمی نمک. قلم مو بیش از پخته شده ذرت و خدمت با آهک برش را به قاچ. خوردن بلافاصله.

Refried لوبیا

دبستان زمان: 10 دقیقه | زمان پخت: 15 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 2 x 400 گرم قوطی لوبیا سیاه و سفید
  • 30 گرم کره
  • 1 پیاز ریز خرد شده
  • 4 حبه سیر ریز خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری chipotle تکه های فلفل
  • آب از 1 لیمو ترش
  • 20g ترشی jalapenos
  • یک تعداد انگشت شماری از برگ گشنیز ریز خرد شده

روش

  1. تخلیه حبوبات بیش از یک کاسه مخلوط را به صرفه جویی در مایع است.
  2. حرارت کره در غیر چوب ماهی تابه روی حرارت متوسط. اضافه کردن پیاز و طبخ, گاه تکان دهنده برای 6 تا 8 دقیقه تا زمانی که کمی طلایی رنگ شود. اضافه کردن سیر و تکه های فلفل و خوب مخلوط کنید.
  3. نکته لوبیا را در ظرف و به آرامی خمیر آنها. پور 200 میلی لیتر از قلع مایع اضافه کنید و خوب خرج کردن از نمک. خوب مخلوط و طبخ, گاه تکان دهنده برای 5-6 دقیقه یا تا زمانی که دوست داشتنی و ضخیم است اما نه خشک. اضافه کردن کمی آب بیشتر اگر آنها نگاه بیش از حد ضخیم است.
  4. هنگامی که لوبیا پخته فشار آب آهک به تابه. خوب مخلوط کنید و ادویه اضافه کردن نمک به مزه. انتقال به یک ظرف غذا بالا با jalapeños و گشنیز.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de