چاشنی ماهی شیر فیله با, انبه, لیمو ترش و فلفل, دستور سالاد

Mackerel بسیار قوی و طعم خیلی درخشان است با ادویه جات ترشی جات. نمی خرید ماهی خال مخالی از سوپر مارکت – آن را هرگز به اندازه کافی تازه – اما از خوب ماهی فروش اگر شما می توانید.

دبستان زمان: 20 دقیقه به علاوه 15 دقیقه زمان خواباندن | زمان پخت: 3 دقیقه

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

برای ماهی خال مخالی

  • 4 حبه سیر خرد شده به سوپ
  • 3 سانتی متر مکعب از زنجبیل تازه پوست کنده و رنده شده به سوپ
  • 2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری زیره سبز زمین
  • 1 قاشق چایخوری زمین شنبلیله
  • 2 قاشق غذاخوری رب آلوچه
  • ½ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
  • 4 قاشق غذاخوری آب آهک به همراه قاچ برای فشردن
  • 8 ماهی شیر فیله
  • روغن برای سرخ کردن
  • برنج پخته شده برای خدمت به

برای سالاد

  • 2 فقط-انبه رسیده
  • 1 قاشق چایخوری شکر کاستور
  • آب 2 لیمو
  • 1 فلفل قرمز و 1 فلفل سبز, نصف, deseeded و ریز برش
  • 10 گرم تخم گشنیز (برگ و ساقه اما مطمئن شوید که ساقه نیست بیش از حد طولانی)
  • دریا-نمک دانه

روش

  1. با هم مخلوط سیر و زنجبیل و تمام ادویه جات ترشی جات و رب آلوچه. هم بزنید و در روغن و آب آهک و فصل است.
  2. گسترش این بیش از همه ماهی شیر فیله پوشش قرار داده و در یخچال به مدت 15 دقیقه (دیگر خوب است).
  3. پوست انبه و قطع ‘گونه’ (بیت است که دروغ در کنار سنگ). قطع این گونه به برش شسته و رفته. استفاده از بقیه گوشت از انبه برای یکی دیگر از دستور – و یا فقط آن را بخورم.
  4. هم بزنید کاستور شکر را در آب آهک. قرار دادن برش انبه را در یک کاسه خدمت و اضافه کردن آب فلفل و گشنیز و شیر یا خط با برخی دریا-نمک دانه به طعم و مزه.
  5. گرما یک فیلم نازک از روغن را در یک ماهی تابه بزرگ (یا دو) و هنگامی که آن را واقعا داغ و قرار دادن ماهی در پوست به سمت پایین. اجازه دهید آن را طبخ بیش از یک حرارت بالا برای یک دقیقه و سپس از روی حرارت پایین و طبخ برای یک دقیقه.
  6. با دقت به نوبه خود ماهی بیش – سعی کنید به پارگی پوست – و بگذارید به مدت یک دقیقه گوشت به سمت پایین. قرار دادن ماهی در یک بشقاب گوشت-طرف است. فشار برخی از آهک بیش از بالا و خدمت با سالاد قاچ از آهک و برخی از برنج.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net