چاشنی سوسیس گوشت خوک دستور رول

These می توان در یخچال و دوباره گرم.

زمان آمادگی: 30 دقیقه | زمان پخت: 25 دقیقه

باعث می شود

12

مواد تشکیل دهنده

  • 10g دانه رازیانه
  • 10g دانه زیره سبز
  • 10 گرم تخم گشنیز
  • 10 گرم زیره
  • 10g فلفل سیاه و سفید
  • 10g فلفل کاین
  • 10g پاپریکا دودی
  • 20g اردک چاق
  • 35 گرم موسیر, تکه
  • 400 گرم خرد شده گوشت خوک
  • 30g پودرهای سوخاری
  • پف قنادی 350 گرم
  • 2 زرده تخم مرغ

روش

  1. شروع با ساخت ادویه مخلوط. از پیش گرم کردن فر را به دمای 170 درجه سانتی گراد/150C فن/گاز 4.
  2. مخلوط ادویه جات ترشی جات با هم و گسترش آنها را بر روی یک سینی پخت. نان تست را در فر به مدت پنج دقیقه و سپس بگذارید تا خنک شود.
  3. مخلوط با استفاده از یک چرخ ادویه. این مخلوط را می توان ذخیره شده در ظروف محفوظ از هوا تا دو هفته. آن را آخرین دیگر خواهد شد اما از دست بدهند و طراوت آن است.
  4. برای سوسیس رول حرارتی چربی اردک در یک ماهی تابه بیش از یک حرارت کم و متوسط و سپس اضافه کردن موسیر و عرق برای 10 دقیقه – شما نمی خواهید آنها را رنگ آمیزی.
  5. در حال حاضر اضافه کردن یک قاشق چای خوری ادویه مخلوط و طبخ برای بیشتر از پنج دقیقه قبل از حذف از گرما و ترک برای خنک.
  6. در ضمن مخلوط چرخ شده گوشت خوک با پودرهای سوخاری و نمک. وقتی موسیر سرد هستند اضافه کردن آنها به گوشت خوک.
  7. انتقال سوسیس مخلوط را به یک کیسه لوله کشی و برش از یک سوراخ 10 سانتی متر در پایان. ترک به یک طرف در حالی که شما تهیه شیرینی.
  8. رول را با یک مستطیل با شیرینی به 70x20cm و لوله گوشت پایین مرکز قنادی کار درازا.
  9. قلم مو را در معرض قنادی با تخم مرغ را بشویید تا زمانی که رنگ ورو رفته به لمس و سپس تلنگر یکی از دو طرف شیرینی به دیدار دیگر پیوستی سوسیس. نگه داشتن شیرینی به عنوان نزدیک به گوشت به عنوان امکان پذیر است. مطبوعات دو لبه با هم با انگشتان دست خود را به مهر و موم و سپس آب را با چنگال.
  10. فشار و ماساژ سوسیس رول به شکل یک شکل منسجم و سپس استراحت در یخچال به مدت دو ساعت.
  11. از پیش گرم کردن فر به 195C/175 C فن/گاز 5.
  12. قلم مو کل رول را با زرده تخم مرغ و بگذارید خشک و سپس با قلم مو تخم مرغ بیشتر و 10 سانتی متر برش به قطعات. فصل را با نمک دریا. پخت به مدت 18 تا 22 دقیقه و یا تا زمانی که یک کاوشگر در وسط گیر کرده می خواند 70 درجه سانتي گراد.

دستور از کیفیت ریز ریز کردن خانه: مدرن دستور و داستان از لندن کلاسیک توسط ویلیام کاوشگر دانیل Morgenthau & شان Searley (رقص گروهی, جلد گالینگور و کتاب £30)

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im