
این شگفت انگیز است چگونه شدید این سس است که حتی اگر پخت و پز زمان نسبتا کوتاه برای ragu.
دبستان زمان: 5 دقیقه | زمان پخت: 1 ساعت و 10 دقیقه
باعث می شود
6-8 نفر
مواد تشکیل دهنده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص
- 800 گرم سوسیس (ترجیحا تند یک) روده برداشته شده و گوشت را به تکه های شکسته
- 200g بیکن lardons
- 1 پیاز بزرگ ریز خرد شده
- 2 حبه سیر ریز خرد شده
- 2 قاشق چایخوری دانه رازیانه خرد شده در ملات
- 1 قاشق چایخوری تکه های فلفل
- سخاوتمندانه گریتینگ از جوز
- 250ml قرمز, شراب, شراب سفید یا مرغ سهام
- 1 x 400 گرم قلع گوجه فرنگی خرد شده
- 2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
- خرج کردن قند
روش
- گرما نیمی از روغن زیتون را در یک سنگین کف تابه – شما می توانید با استفاده از استراحت به عنوان شما به آن نیاز دارید – و قهوه ای گوشت سوسیس و بیکن بیش از همه در دسته. حذف هر دسته از گوشت یک بار browned و خود را کنار بگذارند.
- اضافه کردن پیاز را به تابه و سرخ روی حرارت متوسط تا زمانی که نرم و طلایی و سپس اضافه کردن سیر, دانه رازیانه و فلفل و جوز و طبخ برای 2 دقیقه. اضافه کردن شراب یا سهام همراه با گوجه فرنگی و پونه و شکر و برخی از ادویه. قرار دادن گوشت در تابه و ظرف را به کمتر از جوش.
- به نوبه خود گرما و بجوش و خروش آمدن بیش از یک حرارت بسیار کم به مدت 45 دقیقه. نگه داشتن پان پوشش داده شده در ابتدا و سپس در نیمه راه از طریق زمان پخت را بردارید و اجازه می دهد که پخت و پز آب میوه ها را کاهش دهد. شما می خواهید به پایان با یک سس به اندازه کافی ضخیم برای کت ماکارونی. بررسی چاشنی.
- به یخ اجازه می دهد تا خنک به طور کامل و سپس توقف در سوپ پلاستیکی کارتن. اجازه ragu برای یخ زدایی در یخچال قبل از حرارت آن را دوباره.
Leave a reply