چاشنی سوسیس و گوجه فرنگی ragu دستور

تلگراف | No comments

این شگفت انگیز است چگونه شدید این سس است که حتی اگر پخت و پز زمان نسبتا کوتاه برای ragu.

دبستان زمان: 5 دقیقه | زمان پخت: 1 ساعت و 10 دقیقه

باعث می شود

6-8 نفر

مواد تشکیل دهنده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص
  • 800 گرم سوسیس (ترجیحا تند یک) روده برداشته شده و گوشت را به تکه های شکسته
  • 200g بیکن lardons
  • 1 پیاز بزرگ ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر ریز خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری دانه رازیانه خرد شده در ملات
  • 1 قاشق چایخوری تکه های فلفل
  • سخاوتمندانه گریتینگ از جوز
  • 250ml قرمز, شراب, شراب سفید یا مرغ سهام
  • 1 x 400 گرم قلع گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
  • خرج کردن قند

روش

  1. گرما نیمی از روغن زیتون را در یک سنگین کف تابه – شما می توانید با استفاده از استراحت به عنوان شما به آن نیاز دارید – و قهوه ای گوشت سوسیس و بیکن بیش از همه در دسته. حذف هر دسته از گوشت یک بار browned و خود را کنار بگذارند.
  2. اضافه کردن پیاز را به تابه و سرخ روی حرارت متوسط تا زمانی که نرم و طلایی و سپس اضافه کردن سیر, دانه رازیانه و فلفل و جوز و طبخ برای 2 دقیقه. اضافه کردن شراب یا سهام همراه با گوجه فرنگی و پونه و شکر و برخی از ادویه. قرار دادن گوشت در تابه و ظرف را به کمتر از جوش.
  3. به نوبه خود گرما و بجوش و خروش آمدن بیش از یک حرارت بسیار کم به مدت 45 دقیقه. نگه داشتن پان پوشش داده شده در ابتدا و سپس در نیمه راه از طریق زمان پخت را بردارید و اجازه می دهد که پخت و پز آب میوه ها را کاهش دهد. شما می خواهید به پایان با یک سس به اندازه کافی ضخیم برای کت ماکارونی. بررسی چاشنی.
  4. به یخ اجازه می دهد تا خنک به طور کامل و سپس توقف در سوپ پلاستیکی کارتن. اجازه ragu برای یخ زدایی در یخچال قبل از حرارت آن را دوباره.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>