توت فرنگی pavlova دستور

Pavlova دسر من دوست دارم در تابستان با گل های کاملا رسیده توت فرنگی و میوه های تابستانی است. اگر شما هرگز تلاش یکی قبل از آن بسیار آسان است.

پیدا کنم آن را بسیار لذت بخش به: فقط مراقب باشید که بیش از ماهوت پاک کن زدن شما سفیده تخم مرغ برای مرنگ فقط با شلاق آنها را به آرامی به قله های نرم و ترک آن نیست در فر برای بیش از حد طولانی است. وجود دارد یک هنر به مطمئن شوید که آن را به نرم افزاری در این مرکز با یک پوسته ترد.

دبستان زمان: 25 دقیقه | زمان پخت: 2 ساعت

در خدمت

چهار

مواد تشکیل دهنده

  • 3 سفیده تخم مرغ بزرگ
  • 175 گرم شکر کاستور
  • 300 میلی لیتر کرم پای
  • 1 قاشق غذاخوری شکر شکر و تخم مرغ به علاوه موارد بیشتر برای گرد
  • چند قطره اسانس وانیل
  • 500 گرم توت فرنگی

روش

  1. از پیش گرم کردن فر به 140C/120C فن/گاز 1.
  2. در یک, بزرگ, پاک, کاسه, ماهوت پاک کن زدن سفیده تخم مرغ تا نرم قله فرم مراقب باشید که بیش از ماهوت پاک کن زدن به طوری که آنها شکستن.
  3. اضافه کردن شکر و یک قاشق مربا خوری در یک زمان و هم بعد از هر بار علاوه بر.
  4. ذخیره کردن یک ورق کاغذ بر روی یک سینی پخت چسباندن آن را در هر گوشه ای با یک کهنه را نم زدن از نوعی کیک میوه دار. قرعه کشی 20 سانتی متر دایره بر روی کاغذ ، یک قاشق مربا خوری از نوعی کیک میوه دار در وسط دایره و گسترش آن را به لبه. با یک قاشق بزرگ محل حباب از نوعی کیک میوه دار در اطراف دایره لبه بنابراین هر یک قاشق مربا خوری در دیدار دیگر به شکل قله با یک سوراخ در وسط.
  5. در فر و پخت را به مدت یک ساعت سپس فر را خاموش کنید و بگذارید برای یک ساعت نگه داشتن درب بسته تا مرنگ سرد است. هنگامی که سرد و حذف از کاغذ و محل بر روی یک ظرف غذا.
  6. ماهوت پاک کن زدن خامه با شکر شکر و تخم مرغ و چند قطره از اسانس وانیل.
  7. پوست توت فرنگی و مخلوط را با یک قاشق مربا خوری شکر شکر و تخم مرغ.
  8. به پایان pavlova, دسته علف و غیره از این دو کرم در مرکز شمع توت فرنگی در پایان با گرد قند شکر و تخم مرغ.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net